Nagyon komoly, hogy valaki ilyen elmeállapotban volt, hogy ennyit költött egy ilyen helyen lévő lakásra."
Nem elmeállapot kérdése. Pénze nincs, hogy máshol vegyen házat, ezt eladni nem tudja, tehát meg van kötve mint a kutya láncra. Mondta is, hogy körülötte üresek a lakások, temperáló fűtés (és gyanitom, bárminemű nyilászáró) nélkül. Szóval elkezdett számolni, és az jött ki neki, hogy ha leszigeteli a lakást, akkor az kétmillióból megvan, amit egyébként kb. 5 év alatt ráverne a szigetelés nélküli plusz fűtésszámlára. Tehát 5 év után már pénzt hoz vissza, vagyis érdemes rákölteni.
2020. dec. 5. 16:40
12/29 anonim válasza:
Az az "5-ös vagyok" nem tudom hogy került oda, bocsi! A válaszomban a 8-as hozzászóló megállapitására reflektáltam.
2020. dec. 5. 16:42
13/29 anonim válasza:
11, én a kérdező linkjére írtam a válaszomat. Az nem a videóban szereplő lakás gondolom?
2020. dec. 5. 16:55
14/29 A kérdező kommentje:
Befektetésnek. Lehet jövőre jó útra térnek az ottani lakók, és az ingatlan felszalad 30 millára.
2020. dec. 5. 16:57
15/29 anonim válasza:
13, ha a hirdetésben lejjebb tekersz, ott egy térkép is mellékelve, a Zöldfa utca van kiemelve rajta.
2020. dec. 5. 16:58
16/29 anonim válasza:
"Lehet jövőre jó útra térnek az ottani lakók, és az ingatlan felszalad 30 millára."
Igen, igy szokott ez menni az ilyen gettóknál :D A Sarkon meg Clinton bácsi osztogat százdollárosokat az arra tévedőknek :D
2020. dec. 5. 17:02
17/29 anonim válasza:
Pedig tényleg jól néz ki a lakás,de a környék szörnyű.
Az RTL-es felvételek lassan 8 éve készültek (2013 ápr.). A Google utcaképek is lassan 10 évesek (2011 nov.) Most már kiváncsi lennék valami frissebb képekre, 8-10 év azért már hosszú idő. De a lakás ára akkor sem véletlenül annyi, amennyi. Biztos hogy nem ez az évszázad üzlete, az árból itélve szerintem még mindig nagyon sok a "zavaró körülmény".
2020. dec. 5. 18:47
20/29 anonim válasza:
Én nem venném meg. Sok mindenben hiszek, de abban, hogy ilyen helyekből nívós, nagypolgári kultúrélet lesz, nos, abban nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!