Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van értelme lakótelepről egy...

Van értelme lakótelepről egy másik lakótelepre költözni, jelentős ráfizetéssel?

Figyelt kérdés
Szóval panelből panelba. Van egy szép állapotú 2 szobás panelem az újhegyin, és azon gondolkodtam, hogy eladom és veszek egy másikat kelenföldön. Viszont az összes pénzem rámenne jóformán. Szerintetek van értelme kvázi panelből panelbe menni, és teszem azt 6-10 millát ráfizetni erre a mutatványra?

2020. dec. 5. 08:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem írtad meg, hogy miért mennél oda.
2020. dec. 5. 08:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Jobb környéknek tűnik. Csak elgondolkoztam rajta, hogy lényegében lakótelepről lakótelepre mennék, nem a budai hegyekbe.
2020. dec. 5. 08:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobb környékre mindig van értelme költözni. Hogy van-e értelme teljesen "kivetkőzni" magadból ezért, az kérdéses, neked kell eldöntened. Az sem mindegy, hogy az a plusz 6 vagy 10M, azért ez elég nagy különbség. Mondhatod azt is, hogy nem sürgős, nézegetsz, és ha találsz egy jó ajánlatot, akkor lépsz.
2020. dec. 5. 08:50
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha méretben nagyobb újabb mert mint tudható a kelenföldi panel lakások zöme a 70-es években vagy elöbb épült de van közte szovjet panel is.De az újhegyi se fiatalabb!Kelenföld sokkal jobb hely nekem is bejön.Én biztos meglépném,de csak 4 emeletesbe max.Ha költeni is kell rá akkor meggondolandó az ugyanolyan!
2020. dec. 5. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Abban az esetben gondolkoznék el ezen, ha a jelenlegi panel amiben lakom élhetetlenül hangos, még a sima beszélgetés is áthallatszik, fertőzött környéken van, problémás, nemfizető lakókkal.

A Kelenföldi ltp. is ugyanaz pepitában, mint az Újhegyi, legfeljebb elmondhatod, hogy Budán laksz.

Amire esetleg érdemes lenne ráfizetned, az Gazdagrét, vagy Őrmező, de ott sem bárhol és nem 10 milliót.

2020. dec. 5. 09:16
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Semmi értelme ha ugyanakkora az ingatlan. A Kelenföldi is ugyanolyan panel mint az Újhegyi. Nem olyan vészesen rossz az Újhegyi lakótelep sem...
2020. dec. 5. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Panelből panelba? Ráadásul nagyjából hasonló korúba?

Biztos, hogy nem fizetnék ezért egy fillért sem, ha a jelenlegi lakhelyemmel nincs gondom.

2020. dec. 5. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanakkorába? Nincs.
2020. dec. 5. 09:51
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából szépen feljődött az újhegyi az elmúlt 10 évben szerintem, kelenföldön laknak rokonok, ott is akad bőven hülye lakó sajnos, poloskainvázió stb..

Na igen, elmondhatnám, hogy budán lakok, egy ugyan olyan (vagy még akár rosszabb) panelben :D

Gazdagréti rész tetszik nekem is, viszont brutális a különbség, +15 milla kb... és azért az is panel :\

2020. dec. 5. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kelenföldön lakom (albérlet)...hát a panel az itt is csak panel.

A felső szomszéd zajos mint állat, kisebbségek is akadnak a házban. Ugye sok a kiadó lakás, amiben fiatalok üvöltöznek, buliznak. Esténként nem volt olyan, hogy ne ordítana valaki részegen a ház előtt, vagy ne lenne lent egy hangosan zenét hallgató társaság. Plusz itt egy szakiskola is, reggeltől a sok nem túl értelmes gyerek szintén üvölt meg bömbölteti a zenét.

Így nézve nagyon tudok örülni a mostani vírus helyzetnek, mert legalább nagyjából csend van.

Összességében tény, hogy jó a környék. Épül az Etele Pláza, van metró, villamos, autóknak parkoló ingyen. Meg relatív frekventált helyen van, bármi elérhető innen.

De ha már vásárolni kellene és pénzem lenne, akkor inkább költöznék egy tégla vagy újépítésű lakásba, egy csendesebb utcába.

2020. dec. 5. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!