Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek 4 millióért el...

Szerintetek 4 millióért el adná nekem a tulaj? Lakás a leírásban?

Figyelt kérdés

Egy kis Borsodi faluban található ez az ingatlan. Meg szeretném venni és gondolkodtam hogy oda ajánlanék érte 4M forintot. Ami szerintem előnyöm hogy faluba van, fel kell újítani, és a 4M zsebből kp-ba fizetném. Ilyen helyzetbe szerintetek a 4M a pofátlan kategória? Ez a lakás lenne az

[link]

2020. nov. 26. 13:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen se kellene. biztosan Múcsonyba szeretnél költözni? Saccperkábé 3000 ember lakja és egymáshoz mászkálnak lopni, meg betörni. Nyilván nem vet fel a pénz, ha ilyen helyre tervezel költözni, nekiállsz majd szépen felújítgatni (inged, gatyád rámegy tutira), aztán majd szurkolhatsz minden nap, hogy meglegyen még a mosógéped mire hazaérsz a melóból, aztán arra megy majd el minden pénzed, hogy pótold, amit meglovasítanak a helyi erők. Nem vagyok én eskü rasszista, de ilyen helyre akkor sem mennék lakni, ha fegyverrel kényszerítenének, ez az ingatlan ráadásul egy összedőlni készülő romhalmaz, ez meg egy olyan falu, ahol mondjuk ki, többszáz roma él, bár a népszámláláson csak alig több mint 7 % vallotta magát annak, már az is eleve 200+ fő és nyilván nem mindenki nyilatkozik erről, akinek éppen úgy tartja úri kedve.
2020. nov. 27. 08:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 11-es válaszoló írja, eleve nem mennék Borsodba lakni. Sehová, nem még egy ilyen kistelepülésre.

De ha nagyon szeretnéd kérdezd meg,hogy mennyi az utolsó ár ha kp-ban fizetnéd? Ebből tudsz következtetni.

A 3,5 millióra biztos felhördül, de átgondolja, és szerintem oda fogja adni mielőtt összedől.

2020. nov. 27. 10:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyugat-magyarországi községben vettem 6ért 10000x különbb házat.

Ennek a reális ára, ha el akarja adni, szerintem 2 milla...

akkor már inkább ezt vedd meg

[link]

2020. nov. 30. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as,ez nagyon jó! Szuhogy jó hely,tiszta levegő,és ez a ház jó! Kérdés viszont a munkalehetőség/orvosi ellátá/bolt/posta.
2020. nov. 30. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!