Sülysáp Tápiósüly részéről vannak itt? Ha igen, milyen a tavak felé lakni? Nagyon tetszik az a hely, annyira gyönyörű és nem is drága, de nem tudom milyenek az emberek arra. Illetve, láttam szabadon pár nagyobb kutyát, mennyire gyakori a támadás?
Sülysáp közelében lakom, odajárok dolgozni, sülyiekkel dolgozom, ott vásárolok, ott a fodrászom és onnan hozatjuk a kaját,tehát eléggé ismerem.
A tavak közelében te hol láttál lakóházat, mert én csak nyaralókat tudok arra.
És a kutyák?
Nem igazán ismeretes kutyatámadás arra az utóbbi 50 évben, de bárhol vidéken sajnos a mai napig, főleg tüzelési időszakban - és most az van - a kutyák jönnek mennek, mert sokan a mai napig nincsenek tisztában a kulturált kutyatartás követelményeivel.
Na jó, akkor vonatkoztassunk el a tavaktól!:)
Sülysáp jó hely.
Az emberek mindenfélék, ilyenek is meg olyanok is, ahogy akár Budapesten is. Nagyon kevés és egyre kevesebb az elmaradott, mert a dolgozó réteg 99% Budapestre jár napi szinten, a középiskolától kezdve a gyerekek is. Zónázó vonattal a Keleti pu. 35 perc, tehát semmiség. Vonatok egész nap jönnek-mennek, 5-10-20 percenként, napszaktól függően.
A település mindennel felszerelt, gyakorlatilag - egy kis túlzással:) - le lehetne ott élni úgy egy életet, hogy ki sem kell mozdulni.
Hetente 2x szerdán és vasárnap heti piac, kistermelőkkel, (és a szokásos gagyiárusokkal) akiktől rengeteg friss finomságot lehet venni.
Arra kell egyedül figyelni, hogy az állomás viszonylag közel legyen, mert Sülysáp hatalmas kiterjedésű és ha rosszul választasz, gyalogolhatsz 5 km-t is a vonatig, vissza meg ugyanennyit, ha nincs vagy éppen elromlott a kocsi.
Ez a centrumra is vonatkozik, mert a fontos dolgok - orvos, gyógyszertár, boltok, állatorvos - ott vannak.
Én nagyon szeretem Sülysápot, valójában el is csodálkoztam, hogy olcsó helynek tartod, mert én nem olyannak ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!