Melyik településekben érdemes gondolkodni Győr környékén?
Mekkora távolságra?
Nyúl, Écs, Tényő dombos környék, Győrzámoly, Győrladamér a Mosoni Duna miatt lehet jó. Attól függ, hogy nektek mi tetszik. Ezek 10-15km-es körzetben vannak.
én olyan helyen keresnék ami jól megközelíthető fő út vonal nélkül is, mert akkor a munkába járós forgalom nem fog meg és gyorsabban célt érsz.
Ez amolyan tapasztalati adat.
2-es!
Jó lenne, de nem nagyon van olyan. Minden irányból dugó van reggel, ahogy beér a városba.
3!
nem csak a város a lényeg, hanem az hogy a városba vezető 15 km-et 15 vagy éppen 30 perc alatt teszi meg.
Én 26 km-et megyek az Audiig, amit átlag 20-25 perc alatt teszek meg. Szerintem ez kifejezetten jónak számít. Végig betartom a sebességeket!
4 vagyok, Pázmándfalu.
De ezen az útvonalon még van sorban Győrtől nézve: Töltéstava, Halomalja, Győrság, Pázmándfalu, Nyalka, (innentől már messze van szerintem) Táp, Tápszentmiklós.
Nyalka még + 5 perc.
Munkába úgy megyek reggel 6ra, hogy Töltéstaván keresztül, rá a 81-esre, majd fel a pályára, Szentivánnál le. És az "új" elkerülőn be az Audiba. Éjjelesben nem kell a pálya, akkor már nincs dugó, a régi audi elkerülőn (ez ágazik le a 81-ről a Méh telep után)
1-es vagyok.
Én Nyúlon lakom, innen is működik ez a 4-es féle autópályázás, meg végülis az összes környékbeli településről.
Egyébként Pázmándfalu, meg Ság is jó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!