Használt lakás árak?
Mit gondoltok jelenleg merre fog menni a használt lakások ára?
Jelenleg azt vettem észre,hogy a korona miatt 10-15% ot estek az árak. Van annyi megtakarításom,hogy keszpénzben tudjak venni lakást, 0hitellel. Azonban félek,hogy a korona miatt tovább zuhannak az árak,viszont a zuhanást a forint inflációja ellensúlyozná.
Szerintetek érdemes várni vagy most gyorsan kell venni ameddig nincs ellenoltás?
Nem tudom hogy te hol tájékozódsz, de országos szinten 0,8-1%-os esés volt az évben (idáig).
Ebbe beletartozik az összes ingatlan az országban, ergo az utolsó zsákfalu is Borsodban.
Sajnos rengeteg elbocsátás van és sokan kerültek az utcára jövedelem nélkül.
A vírusnak még messze nincsen vége, így várható további árcsökkenés.
Egyes szakértők szerint a családi házak ára emelkedni fog,
az új építésűeké stagnálni, a paneleké meg zuhanni fog.
7-es, esetleg tizen-huszon nm-es garzonok... amik lakhatatlanok.
Én sem látok visszaesést. Sőt, a falusi CSOK, kedvezményes hitel miatt még mindig magasak az ingatlanárak.
A faluban, ahol lakom, eddig kb 30 lakás volt eladó most 5 van.
Budapesten mindig nagy volt a kereslet az ingatlanok után, ami meghatározza a piacot.
A munkahelyek inkább vidéken szűntek meg, Budapesten még mindig nagyobb a munkalehetőség, emiatt mindig vonzó lesz.
Úgy tűnik, hogy a panelesek érzik a vesztüket, és utolsó szalmaszálként lepontozzák azokat akik ezt a várható áresést prognosztizálják.
Ettől persze még áresés lesz.
Nem is kicsi!
9: Nem bizony, ott volt a legidétlenebb árnövekedés. Amúgy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!