Kiadás céljaból,lakásvásárlás Budapest XIV kerület Fogarasi úton ?
Van egy ismerősöm aki eladná nekem a lakását itt 31 m2
(1 szobás)
erkélyes tégla lakást, nekem 18 millióert,lehet hogy kicsit kevesebbért is akár.
(Persze mindent ,de mindent cserélni felújítani kellene a lakáson)
Még nem hirdeti sehol.
Videki vagyok( győri)
Abszolút nem ismerem Budapestet.
Nem laknék benne,ha megvenném felújitanaám és kiadnám.
Mennyire felkapott keresett ez a rész?
alapvetően nem rossz környék, persze nem tudom, hogy melyik része. Az eleje nincs messze a Stadionok metrótól, a vége már eléggé külváros. A közepén a BGE hallgatói lehetnek potenciális ügyfelek, bár nekik inkább több kis szobával rendelkező lakást érdemes kiadni. Ha pl. az egy nagy szoba két külön bejáratúra bontható.
Most egyébként nem pörög a kiadás, nem tudom, mikor jön rendbe a piac. Ugyanakkor az eladási árak nem mentek annyira le, inkább a forgalom esett vissza.Szóval most nem biztos, hogy vennék kiadásra lakást.
Ha ennyiért vennéd meg, akkor kb. 20 év alatt hozná vissza az árát.
Amennyit még ráköltesz majd, ez annyival kitolódik.
Nem egy nagy üzlet.
Hát 20 évem már nem biztos,hogy lesz már a 66 évemet taposom.
Egy felújított lakás nagyjából megtartja az értékét.
A bérlő által pedig folyamatos havi bevételem lenne,nyugdíjkiegeszítésnek tökéletes.
Győrben már van egy lakásom ami ugyanígy ki van adva.
A felújítást pedig bevallom kifejezetten élvezem,elfoglalom azzal magamat.
"Gyerek"UNOKA?? tudsz valamit amit én nem? 😅
Eddig nem szólt senki hogy lett volna tőlem.
Feleségem sincs már.
Valószínüleg már nem is lesz egyik se.
ha van 20 milliód, azt sok más módon is befektetheted, hogy nyugdíjkiegészítést termeljen. Az évi 5% hozamot eléred államkötvénnyel is, sokkal kevesebb munkával, és kockázattal. Igaz, hogy a lakás értéke megmarad, az államkötvényben lévő tőke pedig inflálódik, de arányban van-e ez a munkával és a kockázattal?
Ezen kívül én fiatalabban se vennék más városban ingatlant kiadási céllal. Tapasztalatom szerint elég sűrűn van valami, ami miatt oda kell menni. 10-20 év múlva különösen nem lesz egyszerű Győrből kezelned egy budapesti lakást. Vannak persze ingatlan menedzser cégek, de ők ebből a nem túl nagy hozamból is visznek.
9, más volt még 6 éve a lakások ára, azóta 3xos árak lettek, még jóhogy visszahozta az árát..
Kérdező: Szerintem! Se kutyád, se macskád nincs, gondolom van saját lakásod. Nyugdíjad milyen? Inkább éld az életet, amíg tudod. Annak mi értelme, hogy a rokonokra hagyod a lakást?
Plusz győrből iderohangászni a sok melóst vezényelni is jópofa dolog lesz.
Amúgy te vagy az első 60 év feletti, akit emojit látok használni, ráadásul az odaillőt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!