Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen Polgáron lakni?

Milyen Polgáron lakni?

Figyelt kérdés
Érdemes ott ingatlant nézni friss házasokként? Milyen a közösségi élet, a munkalehetőségek, közbiztonság?

2020. okt. 24. 20:49
 1/7 anonim válasza:
84%
Polgáron élünk, mi most akarunk elmenni innen. Balhé balhé hátán, semmi lehetőség se a gyerekeknek, se felnőtteknek. Munkalehetőség semmi, az én párom Nyiregyházára kell hogy bejárjon.
2020. okt. 25. 13:11
 2/7 anonim válasza:
75%

Én is polgáron élek de az előző válaszolóval ellentétes véleményen vagyok. Mindenesetre próbálok objektív véleményt írni!

Bár ez személyenként egyéni nehézséggel bír, eddig nem okozott nagy kihívást állást találnom itt vagy akár a közvetlen környéken. (bár túl sokszor nem kellett szerencsére). A közbiztonságra sincs igazából sok panaszom eddig. Térfigyelő kamerák, helyi rendőrörs,és polgárőrség van. A tömegközlekedés a város földrajzi helyzete miatt több mint kiváló, a megközelíthetősége szintén. (M3, M30 M35, 35, 36...stb)

Éjjeli baglyoknak nem a legjobb választás nightclub jelenleg nincs. Boltok/Üzletek kicsitől a nagyig elérhetőek. Az utak állapota változó, de döntő többségében aszfaltal burkolt.

Ami még hátrány az a nagyobb városok viszonylag nagyobb távolságra vannak(55-60) km.

Összesítve: Különösebben nincs okom panaszra helyi lakosként.

2020. okt. 29. 22:10
 3/7 anonim válasza:
100%
U.i, közösség: Mozi az nincs, nem túl rég szűnt meg. Színház/Műv központ van. Közösségi programok vannak(Beláhapi, Hurkapite, Nyári zenés estek), bár ez jelenleg a covid miatt mind szünetel. Mint említettem club nincs, legközelebb 10km-re van. Bárok vannak. Sportlehetőség: Foci, kézilabda.
2020. okt. 29. 22:21
 4/7 byby5 válasza:
100%
Én is ugyanezzel a kérdéssel jönnék! Friss infók is érdekelnek! Milyen Polgár?
2022. ápr. 21. 15:05
 5/7 anonim válasza:
Változatlan, és nem jó értelemben..😏
2022. jún. 1. 12:58
 6/7 anonim válasza:
100%

A város északi(tiszaújváros felőli) része, kifejezetten fejlett és kellemes.

A központ átlagos.

A déli rész (Hajdú-Kárpát utca környéke) gyakorlatilag egy gettó! Tele drogosokkal, rendszeresek a betörések és lopások, és az erőszak. Azt a részt fel kellene számolni úgy ahogy van! (Ha a hírekben van a város akkor általában itt történt valami)

Ha már a környék akkor inkább Tiszaújváros, Hajdúnánás, vagy Balmazújváros!

2023. aug. 2. 14:01
 7/7 anonim válasza:

Mi a családdal egy éve költöztünk el polgárról hajdúszoboszlóra, a nővérem balmazújvárosra.

Nem ok nélkül. Az előző válaszoló által említett déli részen éltünk a toldi utcában de elegünk lett a rendszeres betörésekből, és hogy többször is megvertek, fenyegettek, össze festették a kerítésünket. Arrafelé tömörül a helyi romák kb 80-90%-a!

Annyiban viszont egyetértek, hogy a város északi része (Szőlő a neve) kifejezetten tetszetős.

2023. aug. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!