Mi kell ahhoz ha ingatlanközvetitő szeretnék lenni?
Mármint úgy értem hogy melyik tantárgyakból kell jó lennem matek,irodalom vagy...? Azt tudom hogy okjs tanfolyammal lehet elvégezni de erről nem találtam semmit.
Válaszokat köszönöm!
Két dolog nem lettem volna soha:
- jegyellenőr és
- ingatlanos
Ezeket mindenki utálja vagy lenézi, esetleg mindkettő.
14. Sejtettem, duma. Gyakorlatilag megszűnt a fővárosi piac, tessék átballagni a KSH/MNB oldalára. Vagy rápillantani a növekvő lakáskínálatra, a csok-babaváróhoz hitelképesség is kell, na az most egyre kevesebb. Már az újakat sem kapkodják el:
Itt van megint a portfolios ember, aki egyben a kérdező is.
Ballagj el egy földhivatalba, és győződj meg arról hogy az ingatlan adásvétel soha nem áll meg.
Ja akkor fel kellene emelni a segged a gép mellől, kimenni a való világba, és nem ezt a liberális szennyet olvasni...
"Mi kell ahhoz ha ingatlanközvetitő szeretnék lenni?"
Elég a szeretet :-)
Az ingatlan piacon mindig vannak rosszabb és jobb időszakok. Lásd az előző válság után pár évre visszaesett majd pár évre megnőtt a kereslet. Csak amiatt nem mondanék le a szakmarol, mert most kevesebb az eladás mint év elején. Ez ilyen.
Egyébként semmilyen végzettség nem kell. Jogsi és saját autó viszont feltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!