Albérletből lakást venni hogy lehet?
Figyelt kérdés
Ti hogy csináltátok?
Nagyon irritáló amikor felböfögi sok ember, hogy "Nem értem miért fizetsz pénzt albérletre, amikor ebből már a lakáshiteledet is fizethetnéd."
Teljesen úgy beszélnek mintha ez tényleg csak választás kérdése lenne.
Laknom kell valahol addig is amíg veszek majd saját lakást, de egyelőre az albérlet ára elviszi azt hogy lakást vehessek.
Még a "hogy csináljam ezt meg" gondolkodós stádiumban vagyok.
2020. szept. 25. 07:55
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, merre laksz, de akár pár évre le is költözhetnél vidékre, ott már 1-2 millióért is találsz eladó házat. Ha szerencséd van, olyan helyen vehetsz, ami közel van egy nagyobb városhoz, ahol munkát is lehet találni. Vidéken élni sokkal jobb, mint nagyvárosban.
12/12 anonim válasza:
Én még az átkosban voltam ilyen helyzetben. Másod-és harmadállást vállaltam, hétvégén kőműves mellé jártam maltert keverni. De biz' isten, nem tudom, ma mit kezdenék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!