Saucony kérdése:
Szerintetek mit kell ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy ingatlant ahol az ingatlanos és az eladó néni azt állította hogy a villany korszerűsítés megtörtént de sajnos én ezt akkor nem ellenőriztem. Most láttam hogy csak a villany fűtés miatt lett behúzva rézkábel a villany kapcsolók a világítás és a villanytűzhelyhez alumínium a régi kábelek vannak. Az ingatlant még nem fizettem ki már csak a folyósítása várok. Van még ilyenkor lehetőség arra hogy ne nekem kelljen ezt lenyelni? Vagy már késő?2020. szept. 24. 11:16
1/11 anonim válasza:
Hívd fel az ingatlanost, hogy mit szól hozzá?!
Amúgy kérdés, hogy -ezzel kapcsolatban- mi szerepel az adásvételiben?!
2/11 anonim válasza:
Nem feltételezek rossz szándékot, hiszen a néni nem tud különbséget tenni a korszerűsítés és a részleges korszerűsítés között.
Neki minden jól működött és ez elég is volt neki.
3/11 A kérdező kommentje:
Első válaszoló már írtam neki azt írta keressem meg a nénit mert ő nem bontotta meg az ingatlant
2020. szept. 24. 11:43
4/11 anonim válasza:
Próbálj ráijeszteni, hogy gondok lesznek ebből, mivel félrevezetett.
Az más kérdés hogy mivel nincs bizonyítékod erre, a bíróságon nem állná meg a helyét, de kétszáz ezret megpróbálhatsz lealkudni, ha volt foglaló.
5/11 xswerdy válasza:
esetleg a hirdetésben benne volt, hogy az elektromos vezetékek cserélve lettek? Akkor arra hivatkozhatsz. Hogy mit mondtak, az nehezen bizonyítható.
6/11 anonim válasza:
A szó elszáll. Semmit nem tudsz tenni.
7/11 anonim válasza:
Milyen állapot van a szerződésben rögzítve?
Milyen nm-árról szól a szerződés?
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt hogy érted? Hogy nm ár
2020. szept. 25. 08:15
9/11 anonim válasza:
A nm árnak semmi köze a vezetékhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!