Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Házat vásárolnék, milyen...

Házat vásárolnék, milyen települést/megyét ajánlanátok ahol olcsók az ingatlanok, de mégis rendezett, cigány mentes?

Figyelt kérdés
2020. szept. 11. 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%

Nem nagyon van ilyen....

Ahol olcsó, az nem mentes. Vagy 100kmes körzrtben nincs melóhely...

2020. szept. 11. 15:07
 2/16 A kérdező kommentje:
Ja, apropó. Munkahely nem érdekes, magánvállalkozó vagyok
2020. szept. 11. 15:12
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Fejér megyében mondanám neked Seregélyest, Zichyújfalut, ezek viszonylag olcsóbb helyek, annak ellenére, hogy ott van 10 km-en belül a Velencei-tó. Ezek a települések cigánymentesek úgy tudom.

Heves megyében Hevesvezekénybe nem engedik be őket, legalábbis 3 éve még így volt.

Drágább kategória a Nógrád megyei Berkenye, Váctól 14 km-re, egy echte sváb zsákfalu, totál alpesi fíling, nincsenek cigányok.

(Ott volt nyaralónk)

Amikről írtam, azok személyes tapasztalataim, lehet, hogy mások még fognak tudni egyéb helyeket is.

2020. szept. 11. 15:29
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy Vácon lakok most, viszont sajnos egyre inkább romlik itt a helyzet. :/
2020. szept. 11. 15:33
 5/16 mindentudó99 ***** válasza:
93%
Az ország közepén Pusztavacson nincs cigány àllítólag. Rokonaim oda vitték a gyerekeiket iskolába minden nap mashonnan. Pont ezért. Mesebeli hely lehet ha egy sincs
2020. szept. 11. 15:53
 6/16 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy kiegészítsem a listát, Csőváron sincs. Csak ott nem igazán találok eladó házat, ami van is nem feltétlenül olcsó.
2020. szept. 11. 15:56
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez szomorú és csak egyre rosszabb lesz!

Mondanám még neked, ha szereted a Balaton közelségét a Somogy megyei Tabot. 10 km-re van Zamárditól, egy szép és hangulatos kisváros, minden van ami a napi élethez szükséges és csak elenyésző a cigány (0,5%) szemben a váci, ma már 5%-al.

2020. szept. 11. 16:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. szept. 11. 16:05
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Venni kell jobb környéken egy lepusztult házat ami olcsó és önerőből felújítani. Ezzel sokat lehet spórolni, mert a felújítás költségének a fele munkadíj. Jobb környékeken csak így megy. Úgy tudom, hogy a régi sváb falvak cigánymentesek, de nem olcsók.

Ilyen rosszul keresnek az informatikai magánvállalkozók?

2020. szept. 11. 18:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Forgácsoló vagyok nem informatikus
2020. szept. 11. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!