Házat vásárolnék, milyen települést/megyét ajánlanátok ahol olcsók az ingatlanok, de mégis rendezett, cigány mentes?
Nem nagyon van ilyen....
Ahol olcsó, az nem mentes. Vagy 100kmes körzrtben nincs melóhely...
Fejér megyében mondanám neked Seregélyest, Zichyújfalut, ezek viszonylag olcsóbb helyek, annak ellenére, hogy ott van 10 km-en belül a Velencei-tó. Ezek a települések cigánymentesek úgy tudom.
Heves megyében Hevesvezekénybe nem engedik be őket, legalábbis 3 éve még így volt.
Drágább kategória a Nógrád megyei Berkenye, Váctól 14 km-re, egy echte sváb zsákfalu, totál alpesi fíling, nincsenek cigányok.
(Ott volt nyaralónk)
Amikről írtam, azok személyes tapasztalataim, lehet, hogy mások még fognak tudni egyéb helyeket is.
Hát ez szomorú és csak egyre rosszabb lesz!
Mondanám még neked, ha szereted a Balaton közelségét a Somogy megyei Tabot. 10 km-re van Zamárditól, egy szép és hangulatos kisváros, minden van ami a napi élethez szükséges és csak elenyésző a cigány (0,5%) szemben a váci, ma már 5%-al.
Venni kell jobb környéken egy lepusztult házat ami olcsó és önerőből felújítani. Ezzel sokat lehet spórolni, mert a felújítás költségének a fele munkadíj. Jobb környékeken csak így megy. Úgy tudom, hogy a régi sváb falvak cigánymentesek, de nem olcsók.
Ilyen rosszul keresnek az informatikai magánvállalkozók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!