Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Balmazújvárosba megéri kiköltö...

Balmazújvárosba megéri kiköltözni Debrecenből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Miskolcról költöztem Debrecenbe, albérletben élek itt már pár éve és szeretnék reális anyagi keretek között családi házba költözni.

Balmazújváros élhető hely, megéri oda költözni és jó a közlekedés?

Köszönöm!

2020. szept. 10. 14:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Igen, én is iskola- és munkaidőben gondoltam a buszt és a vonatot is. a B.újváros-Debrecen vonalon nagyon egyszerű és gyors mindkettővel utazni.
2020. szept. 12. 08:25
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy onnnan könnyű beérni.

Én itt arra akartam célozni, hogy nem igaz, hogy Debrecen 50 km-es körzetében mindenhol jó a közlekedes. Itt nálunk például, mint látszik, katasztrófa.

De barátnőm Bánkról jön, neki onnan 45-50 perc, míg beér 8-ra a reggeli forgalomban. Ismétlem, kocsival.

Szóval nagyon meg kell válogatni, hova költözik az ember.

2020. szept. 12. 08:58
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

Amikor az ember lakást vásárol, akkor ne csak a jelenlegi helyzetet vegye figyelembe, hanem a várható fejlesztéseket is!

Mikepércs esetében két verzió lesz a megoldás, ahogy olvastam a terveket: ha megvalósul a Debrecen - Nagyvárad tram-train vonal, az Mikepércset nem kerülheti el!

Ha ez nem jönne össze, akkor is megépül a repülőtérre menő villamos, így majd - ott átszállva - megoldódnak a problémáid, mert az a villamos pár perc alatt a belvárosban lesz.

Már készülnek a tervek az új terminált illetően (új kifutó is lesz) és ebben már benne van a kötött-pályás megközelítés, mivel nagyjából 3-4 milliós forgalomra tervezik a repteret.

2020. szept. 13. 05:19
 14/24 anonim ***** válasza:

Különben - szerintem - nem sokára jó pár környező települést Debrecenhez fognak csatolni, mert mindenki jobban járna azzal, Debrecen igen nagyon gazdag város.

(ismerősömék Józsán laknak, most már lesz külön autópálya kapcsolatuk is, meg a 35-öst is négysávosítják, folyton emelkedik a házuk értéke!

Hajdúsámsonból a Debrecen tábláig már csak pár perc, igaz a táblától a belvárosig majdnem egy óra...

2020. szept. 13. 05:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Debrecen és Józsa között évek óta tervezik a négysávosítást, nem tudom lesz e belőle valaha bármi is....
2020. szept. 13. 09:29
 16/24 anonim ***** válasza:

A józsai négysávosítás már régen meg lett tervezve, csak aztán a pénzek átlénygültek, és "elfogyták magukat", így csak a 2x1 sáv lett megcsinálva.

A mostani terveket már 2x2 sávban adják elő, és mivel periférikusan a BMW-t is érinti, így biztos hogy meg is épül! Nagyon időszerű lenne már, mert reggel bolondokháza van ott is...

2020. szept. 13. 09:45
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat. Akkor összegezve, szerintetek megéri kimenni Balmazba és bejárni? Ott még valamivel barátibbak az ingatlan árak.
2020. szept. 13. 11:43
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
Igen, de okosan alkudj!!! (3 év múlva felértékelődik B.újváros a BMW miatt (is)!!!
2020. szept. 13. 12:01
 19/24 anonim ***** válasza:
15%

Azért Balamazújvárosban elég nagy parasztok laknak. Én ismertem több embert, aki onnan költözött Debrecenbe. Nem akarnám őket szomszédomnak. És ezek nem kisebbségiek, hanem nagyon nagyon tajparaszt magyarok. Kapa kilógott a szájukból, Debrecenben kirívóan sutyeráknak számítottak.

Balmazújvárosban nem nagyon fogsz értelmes embereket találni, de ha csak aludni jársz haza, akkor ez nem számít. A fél életedet úgyis autóban vagy buszon fogod tölteni.

2021. febr. 12. 10:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Nézz szét Debrecen kertvárosaiban.

Debrecen minden részén zsinórban emelkednek az ingatlanok árai, úgyhogy ezt se téveszd szem elől!!!

2021. febr. 12. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!