Vennétek csak a kisgyermek miatt kerteshàzat pàr évre?vagy tulzàs?
Vàrosban dolgozunk, munkahelyhez közeli panelban élünk-albérlet.
A gyerekeknek ugy làtom messze sokat jelentene egy kertes hàz, eléggé keveset vagyunk jàtszotéren vagy programokon.
Hajlamosak "kockulni" is.
Csak vàros melletti ingatlanok érhetöek el anyagilag. Tehàt napi bejaras menne hajnalonta munkaba oviba suliba de még ügyintézés, vagy orvosok, vasarlàsok miatt is folyamat ingàzni kellene, ami engem nagyon taszit
A kertes hàz csak addig lenne, mig "ki nem növik" azaz mig van értelme a kertnek (kint jatszanak, kint sütögetnek baratokkal stb)nem is tudom, igy saccra kamaszkorig. Vagy egyetemig.ha tovabbtanulnak.
Megérné az ingazassal logisztikazassal jàro terhek miatt szivni,hogy "valodi"gyerekkoruk lehessen, vagy több bajt/ideget/feszültséget hozna, mint èlmènyt? kizarolag varosi szemmel nèzve! Mert tudom vannak falusiak akiknek ez teljesen jo, de ök bele születtek, bele vannak szokva mi meg abszolut nem.es tudom vannak panelosak akiknek meg a panel a teljesen jo..
De szoval aki bele tud gondolni a helyzetünkbe beruhàzna ilyesmibe csak a gyerekekért?
50 km kb a tàvolsag, ahol vannak olcso vagy elerhetö hàzak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!