Verőce milyen hamar lehet Budapestre jutni busszal? 1ora alatt? Mennyire biztonságos Verőce? Vannak cigányok ott? Laknátok ott?
Nem tudom busszal mi a helyzet, mert mi kocsival jártunk és amit még ismerünk, az a vasút. Vonattal Verőce vasútállomástól a Nyugati p.u. 30 perc, de figyelmedbe ajánlom ezt a linket:
Hogy vannak e cigányok?
Manapság már nem az a kérdés, hogy vannak e, mert mindenütt vannak, hanem hogy akik vannak, azok mennyire zavaróak. Verőcén eddig nem volt gond, egyébként sem jellemzője a településnek, mert nem olcsó hely.
Verőce nem rossz hely, Magyarország egyik legszebb részén fekszik és nagyjából minden van, mert kiemelt üdülőövezet. Ami meg esetleg nincs, az a 10 perc vonatútra levő Vácon megtalálható. Igen, laknék ott, akkor is szerettük, amikor csak nyaralónk volt ott.
Én ott nőttem fel, onnan ismerem.
Verőcéről Pestre szerintem nincs közvetlen buszjárat. Vácig van, és ott át kell szállni. Én is a vonatot ajanlom. Ha minden gördülékenyen megy, 40 perc a nyugati.
Itt lakom!
Buszt, vonatot nem használom - céges kocsi.
Zentai utca és a magyarkúti út eleje kerülendő.
Biztonságos,soha nem törtek be...- kan kuvasz védi a házat.
Imádok itt lakni - igaz külterületén lakom.
A városiak sem rossz fejek általában - ha Pestről jössz akkor viszont szentek a helyiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!