Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennél hàzat forgalmas helyen...

Vennél hàzat forgalmas helyen az esetemben?

Figyelt kérdés

Kb 10 éve egy nyugis utcàban lakom alacsony a forgalom, relative tiszta a levegö közeliek a parkok.

Közel a munkahely(ek)stb, ami nagyban segit abban hogy kocsit pl nem kell fenntartanom.

Ez miatt viszont kötöttebb is vagyok joval pl külföldre is ezert nem megyek, mert gyakorta kocsival kene bejàrni, tömegközlekedes joforman csak gyerekeknek van iskolaba több munkahelyi környekröl is.

Es ez miatt csak belvarosi lakàsok/hàzak jöhetnek szoba.

Mivel nincs sok penzem igy plane olyanokat tudnék venni, amik lepukkantak es ahogy idöszakosan mindig összejönne valamennyi, ugy tudnam ujitgatni is.

De.csak olyanokat talàlok elerhetö àron, amik forgalmas utcàkban vannak, föutak mellett, azaz szellöztetni sem tudnék kb.es folyamat ricsaj lenne.ha cska kiülök a kertbe is.

Valahogy ha ilyenben laknék körbe vesz az az érzés hogy ezert gyüjtöttem en tizenèveket kinkeservesen?

Jo környeken normalis hàzra full esèlytelennek érzem

A panelben alberletben ahol élek sok a nyugdijas is alberletben.

Ezen is gondolkodtam hogy vagy leélni egy èletet ugy hogy soha az eletben nem lesz sajàt ingatlan??

#sajat hàz olcson rossz helyen #alberlet jo helyen #nyugdijasan egesz életben
2020. aug. 11. 06:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%
Én se vennék, sajnos 5 évig laktunk ilyen helyen. Nehez volt tőle megszabadulni. Borzalmas volt. Minden por volt. Utáltam, amikor a bkv busz kb. A lakásba pöfögi a füstöt. És szerintem egészségelen is.
2020. aug. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!