Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol a leg élhetőbb Magyarorszá...

Hol a leg élhetőbb Magyarország ? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ahol most élek apámmal az egy roma falu.Egy másik kis faluba szeretnénk költözni,ahol nyugalom van.Ez egy olyan falu,hogy ha 2napra elutaznánk betörnének,apámat is féltem itt hagyni.

2020. aug. 6. 06:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Debrecen is tele van velük sajnos.
2020. aug. 10. 23:29
 12/19 anonim ***** válasza:
24%

Van a túrót!

Arányaiban az egyik leginkább mentes város!

Olyat nem találsz Európában - ahol érdemes élni - hogy minden negatívumtól mentes lenne: az egyikben régebbi, a másikban újabb menekültek vannak...

De az arányok nem mind-egyek! (Pesten vannak a legtöbben, aztán Miskolc, Pécs - ahol külön telepeik vannak...)

2020. aug. 11. 08:15
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Kisebbségek aránya (wiki):

- Pécs 10%

- Miskolc 5,6%

- Budapest 7,8%

Debrecen és a nagyobb nyugati megyeszékhelyek (Szfehérvár, Győr, Veszprém) 4% mindenhol, tehát közel sem igaz, hogy Debrecenben ne lennének, ráadásul az ország keleti és délnyugati részében szignifikánsan magasabb a romák aránya. Nem tudom mennyire ismered a hajdú-bihari falvakat, kb szabolcsi és borsodi szint.

[link]

A fentiek tükrében nem véletlenül javasolják általánosságban, hogy aki nyugodt környékre akar költözni, inkább az ország nyugati, északnyugati részében gondolkozzon.

2020. aug. 11. 08:43
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

Debrecenben menjetek el a kiserdővel szembeni kórház parkolójába.... Ott nyíltan futtatják a roma nőket.... Hányinger. Nem mellesleg a parkolóba is nagyon sok a roma férfi aki figyeli őket....

Borsodban nem láttam ennyit egy helyen

2020. aug. 11. 08:52
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Mi az hogy borsodi szint? Ember ne pofázz már hülyeségeket ha nem laktál még itt!!

Borsodban a határnál van tele romákkal Úristen.... Nem tudom hogy hol élsz de hogy nem itt az biztos. Amúgy itt lassan több a török mint a roma. Amikkel semmi baj nincs...

2020. aug. 11. 08:55
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Ami azt illeti, laktam ott, több, mint 20 évig, és a mai napig visszajarok a csalad miatt, így latom a szép lassú leépülést (látványdolgokat es a stadionokat hagyjuk most), úgyhogy nem a levegőbe beszélek, inkább te szeretnéd másnak látni, mint amilyen. Jártál már Hajdúhadházon? Téglás? Berettyóújfalu? Hajdúsámson? Polgár? De amúgy kimész Debrecen kertségeibe vagy a Nagysándortelepre, nem is kell messzire menni.
2020. aug. 11. 09:21
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

16: jóember, te vagy vak vagy, vagy világtalan!

Hajdúhadházon nem vitatkozom, mert ott valóban sok a kisebbségi.

De Hajdúsámson? A fél Debrecen oda költözött ki...

A Nagysándor-telepen nézted már az ingatlanárakat?

"Imádom" azt, aki elkerült valahová, azt hiszi kivakarta magát, közben sötétebb lett mint a kéményben a korom...

2020. aug. 11. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

17-es nem igazan értem miért estél így nekem, én nem utálom Debrecent, hisz ahogy mondtam is, komoly kötődésem van oda és mind a mai napig szívesen visszajárok. Kikérem magamnak azt, hogy én kivakartam volna magam, vagy hogy sötét lennék csak amiatt, mert nem értek veled egyet egy témában. Én az előző hozzászólásomban statisztikai adatokat, magyarul tényeket hoztam arra, hogy Debrecenben semmivel nem jobb a cigányság aránya, mint más nagyvárosokban. Ugyanígy a hajdú-bihari megyékben is ez a helyzet, a számok nem hazudnak. Az, hogy vannak dzsentrifikalodo környékek, aláírom, de ha ennyire önérzetes debreceni vagy, tudhatnád, hogy a példák amiket írtam, megállják a helyüket.

Bocsáss meg, de ha csak érzelemből tudsz hozzászólni vmihez, érvek nélkül és személyeskedve, akkor talán inkább csendben kellene maradni, mert ettől nem én leszek sötét, hanem te. Remélem másoknak átment, hogy a cél nem bizonyos helyek fikázása volt, hanem az arra való figyelem felhívás, hogy nem nagyon van már olyan hely, ami ne lenne ciganyfertozott.

2020. aug. 12. 19:59
 19/19 anonim ***** válasza:
megyékben=településeken
2020. aug. 12. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!