Ez szerintetek jó húzás lenne?
Attól függ, melyik társadalmi réteg, mert az nem a származásától függ.
Lehet, jobban jársz, lehet rosszabbul.
Én kacsalábon forgó palotába sem költöznék, ha 43 cigány közvetlen közelében kellene laknom, még ingyen sem!
És ez nem túlzás, ha kell megesküszöm neked rá.
Olyan 110 m2-es, gyönyörű házat adtunk el Magyarország legszebb tájvédelmi körzetében gombokért ezek miatt, (pedig nem is közvetlen szomszédság volt) amilyet te el sem tudsz képzelni.
Óbudai panelt nagyságtól függően minimum 25 millióért el lehet adni.
Ennyiért meg normális házat kapsz Pest megyében is.
Szia
Ahol felnőttem,egy csendes nyugodt környék volt.
Aztán a hivatal valamilyen támogatásként a szomszéd telket egy kisebbségi családnak adta.
Akkor 5 fős volt, építkeztek " kölcsön" kérték ezt-azt sosem kaptuk vissza.
Alig 10 év alatt 8,majd 12 lettek és ezek csak az állandó lakók voltak.
Munkájuk csak éjszaka volt amikor rejtéjes származású nagyméretű fém szekrényeket bontottak kisebb darabokra melyeket átvett a méh telep.
Családi és segély napokon haverokkal buliztak: részegen kareokiba üvöltöttek az aranyeső hulljon neked című szerzeményt, hajnal 3 kor mentem át kértem hogy maradt még 3 órám az alvásra aztán mennem kell dolgozni légyszíves hadjatok abba.
Hatalmas méretű cigány asszony válasza: ez hozzátartozik a kisebbségi identitásunk hoz és neked magyarnak el kell viselnie vagy szarrá verünk.
Talán érthető,hogy mi is fillérekért adtuk el azt a házat ahol felnőttem.
Persze ettől még lehet jó ötlet csak minimális az esélye hogy remek lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!