Hol vegyek kertes házat 20 millióért?
Ennyi pénzből Bp-en semmit, Bp. környékén max. egy üres telket kapsz aminek a közepére tehetsz egy felfújható medencét.
Na oda beülhetsz, azután rágyújthatsz....és elgondolkodhatsz az irigyeidről.
Hülyén kezdted a kérdésed...
Ha egy kicsit távolabb is bevállalod esetleg Hort településen (nagyközség,Heves megye)találsz ilyet.
Nem full felújítottat, és ott nincs bank,kórház, konkrét munkalehetőség, de a pár km-re lévő Hatvanban és Gyöngyösön van. Autópályán Budapest ha nincs dugó 40-50 perc.
Az utolsót még kedved szerint alakíthatod is.
Ha tudsz ilyet, akkor szólj nekem is!
Pesten, külvárosi lakótelepen ennyiből panelból is szinte csak az alja van...
Volt nekünk is zártkerti ingatlanunk szőlőhegyen. Megmondom őszintén, én oda nem költöznék.
Leírom hogy miért. Ez a saját zártkertünk, lehet, hogy máshol nem így van: Szóval ez egy szőlőhegyen lévő telek, ami kb 1500 m2, rajta egy kb 35-40 m2-es épülettel. Messze van mindentől, nincs infrastruktúra. Földút van. A legközelebbi lakott rész jó 20-25 perc gyaloglás a földúton. Közvilágítás nincs. A házban áram van, ennyi az összes közmű. Víz kútból. WC a ház mellett pottyantós. Fűtés fával, kályhával. A házhoz tartozik egy borospince egy előtér (présház) és egy lakható szoba. Ennyi. Mivel nem állandóan lakott a környék, szomszédok sincsenek, elég gyakoriak a betörések. Nagyon elszántnak kell annak lennie aki ilyen "nomád" helyre akar költözni. Én biztos nem tenném. Akkor inkább sokkal inkább egy panel. Ezerszer komfortosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!