Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Magyarországon csak Budapest...

Magyarországon csak Budapest élhető, a többi hely tabu?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra irányul, hogy a fővároson kívül meglehet-e élni máshol az országunkban?

Én Budapesti vagyok, de külső kerületben élek ami sokkal nyugodtabb mint a belváros, de azért nyilván érződik hogy akkor sem egy kis falucska.

Budapestből szinte semmit nem használok ki, a belvárost és az ott lévő tömeget nyüzsgést utálom. Nem találom szépnek a sok bérházat, a büdös aluljárókat, nem vásárolok plázában inkább kerületi kis ruha boltban.

Én vidékre vágynék, vadregényes tájakra ahol nyugalom van.

A férjem nem díjazza az ötletet mert " nem fogunk megélni " főleg hogy család alapítás előtt állunk.

Szerintetek a 19 megyéből , több mint 3000 településből csak Budapesten lehet (meg)ÉLNI?

Számomra ez elég irreálisnak tűnik...

2020. júl. 30. 07:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Minden ami nem Pest vidék 😂😂 végem..
2020. júl. 30. 14:15
 12/14 kovpet ***** válasza:
45%
Magyarországon csak Budapest élhető és itt is csak az az egy utca, ahol én lakom. A többieknek szar lehet biztosan :)
2020. júl. 30. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak még olyanok, akiknek Budapest nem pálya: https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..

Én megértem, sok jó város van az országban - igaz, sok "élhetetlen" is.

Nem könnyű a döntés, mert abból nem lehet megélni, hogy szép a környék, gyönyörű a kilátás... munka, megélhetés kell!

No, így már nem olyan sok "élhető" város marad; gazdaságilag elég kevés az, amelyik hosszútávú stabilitást nyújthat...

2020. júl. 31. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:
33%

Falun nottem fel. Mi nem voltunk gazdagok de megeltunk. Lett volna tobb is ha apam nem issza el a penzt.

Sokan laktak a faluban akiknek egesz jol ment a soruk. Nem hiszem hogy voltak olyanok akik eheztek. A nagyon szegenyek nagy resze okkal szegeny mert pl alkoholista es a cigi, ital fontosabb mint az ennivalo.

Munkat nehezebb talalni, foleg ha diplomas vagy. A keresetek az arakhoz igazodnak. Kevesebbet keresel de kevesebb a koltseged is.

Nem lakom mart ott, kulfoldon elek de hallom hogy nagyon keresik az elado hazakat ott is. Sok fiatal, volt osztalytarsaim, szomszedok gyerekei a faluban maradnak, ott vesznek hazat es a kozeli varosban dolgoznak.

2020. aug. 6. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!