A Dunakanyar mely településeit javasolnátok költözés szempontjából?
Jelenleg a 12. kerületben élünk, de 1-2 éven belül szívesen költöznénk egy szebb, nyugodtabb környékre, ahonnan viszonylag gyorsan be lehet érni autóval a városba. Mely településeket, városokat ajánlanátok?
Előre is köszi. :)
Melyik városba?
Esztergomba?
Mert ha Budapestre gondolsz, az nem lesz gyors bejutás...
Az autót elfelejtheted, ha gyorsan be akarsz érni Bp-re!
Reggelente befelé, délután kifelé órákat állsz a dugóban pl. Szentendréről/-re. Az északra fekvő településekről meg mégtöbbet...
A másik oldalon a 2-es út se egy leányálom...
Vonathoz közel eső helyet nézzetek inkább... Zebegény, Kismaros, stb.
Ha az a szempont, hogy gyorsan beérj a városba, akkor a 11-es melletti településeket nem ajánlom. Hacsak nem hajnali 5kor indulsz és este 8kor mész hazafelé.
A 12km-es utat 45-50 perc alatt tettem meg, munkaszüneti napon ugyanez a táv 10-12 perc. Gyorsan abba is hagytam azt a melót :)
A túloldalt nem tudom, de ahogy a hírekben szoktam hallani, az se jobb.
Ó ezt nagyon szomorúan hallom, mert már Pestből kezd elegünk lenni, valami természetközelibbre vágynánk, de nem túl távol. Úgy tűnik akkor valamiről le kell mondanunk. :(
Köszönöm a válaszokat.
Ha van elég sok pénzetek, akkor Nagykovácsi, Hidegkút-Máriaremete, Budakeszi.....
Innen se egyszerű bejutni a városba, de legalább részben van kötöttpályás közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!