Magyarországon hol élnek a gazdagok, értelmiségiek, elit emberek?
Valamint nem csak Magyarországon, hanem Mo. közelében is érdekel.
Amit tudok : Gazdagrét
Felcsút (légyszi ne csináljunk belőle politikát :D)
Rózsadomb
Budai hegyek
II. kerület
Bécs: Maria Hilfe utca.
Gondolom ezeken a helyeken a közbiztonsággal sincs gond.
Borsodban ha esetleg érdekel inkább itt csak részeket tudok:
-szirmabesenyő
-miskolc,martin kert város (kompletten vagy 6 utcát felhúztak vadiúj házak iszonyat szépek)
-miskolc, bodótető
-miskolc, Tapolca
-jósvafő
-aggtelek is teljesen elit lett.
-sajókeresztúr
-arnót (30-40millió alatt nem kapsz házat)
-ond
-tiszaújváros
-Miskolc, népkert
-Mályi, Nyékládháza, emőd ezeket is mondanám mert iszonyat hogy milyen fejlődésen ment keresztül a települések és itt se veszel 30 millió alatt házat....
Hirtelen ennyi jutott eszembe reggeli készülődés közben,rohanok munkába :D
Most amkor gazdag, értelmiségi vagy “elit”? Ezek egyaltalan nem biztos hog fedik egymást. Talán az “elit” ha a pronyò ertelmezest nezzuk...
De segitek kicsit mert latom nem vagytok okosak: mindenhol elnek. Van aki rozsadombon van aki miskolcon van aki vecsésen van aki szolnokon van aki tápioszecsőn.
En speciel egy lesajnált budapesti kerulet gyonyoru reszen lakom es gazdag ertelmisegi vagyok de semmikeppen nem elit es nem is akarok az lenni.
Borsod megyébe nem mernék menni a sok brazil miatt. De köszönöm!
25: tudom, hogy nem mindig fedik egymást, és hogy a gazdagok nem egy homogén réteg, akik egy helyre tömörülnek. De nagy átlagban vannak helyek ahol több a gazdag, tanult ember, mint ahol nincsenek. Hogy miért fontos ez? Egy szó: közbiztonság. Feltételezem ezeken a helyeken a jó közbiztonságot.
#26 csak a füstje nagy ennek hogy sok a brazil :D mi nagyon jó környéken lakunk nem láttam hetek óta egy brazilt se. Ha ilyen helyen laksz és jó munkahelyed van netán vállalkozásod észre se veszed őket.... Borsodra minden pesti ismerősöm azt mondta amíg nem voltak nálam pár napot hogy hozni kéne majd magukkal paprika sprayt...mondtam hogy hozzanak. Mivel nem fent a határnál lakom pl tornanádaskán vagy bódvaszilason..hanem szirmabesenyoben a legelitebb részén itt a településen nem lakik brazil nem engedi az önkormányzat beköltözni őket és mi sem.
Tény hogy este avason nem mászkálnék de miért is mennék oda? :D
Olcsóbb itt lakni mint Pesten vagy a környékén. De itt is vannak olyan helyek, hogy akkor se bírnám megfizetni ha 2× megszületnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!