Afrikában szeretnénk nyaralót venni,melyik ország lenne a legjobb erre a célra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 05:38
11/14 geza tozser válasza:
Ezek szerint nyugdijas vagy vagy pedig állandó jövedelmed van, tehát van miből élned, és még az ott lakók nyelvét is ismered?
Remek.
Szóval, egy NYARALÓ ahová évente eltöltesz egy pár hetet, majd a nyaraló ŰRESSEN ÁLL a következő évig....addig pedig BÁRMI TÖRTÉNHET VELE.
Azért ezt a terved ne mond el senkinek, mert még elmondani sem egy jó ötlet.
12/14 anonim válasza:
Csakis Namibia. Békés, szeretik a turistákat, szép és biztonságos. Nem véletlen, hogy sok híres és gazdag európai odamegy nyaralni.
13/14 Meton válasza:
Én az egyiptomi tengerpartra szavaznék, oda én is szívesen mennék. De az arabok nekem furák, sok mindent eltűrnek. Én egy kicsit tartanék attól, mikor lesz elegük a rendszerből.
14/14 anonim válasza:
Szudan.Reszt vehetnel igazi lovoldozos jatekokban,szervezhetnel magadnak tulelo turakat.Valodi activity.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!