Dr Mikó Attila ügyvéd megbízható ingatlan adásvételi szerződés kötéséhez?
Figyelt kérdés
Ki kötött nála szerződést? Mik a tapasztalatok? Megbízható? Szakszerű? Vélemény?2020. jún. 15. 21:08
11/12 anonim válasza:
Az Attila megszólítás kire vonatkozott? Én nem Attila vagyok, de még csak nem is férfi. :D
Női ügyvédekről nem hallottál még?
12/12 anonim válasza:
Én kötöttem nála szerződést, sok ügyvédnél jártam előtte. Szakértelme számomra felüdülés volt.
Az adásvétel nem lehúzásról szól, ahol átírja az adatokat és mehet tovább. Persze, az autószerelő meg csavarokat lazít és húz meg. Nagyon fontos a jogi védelem amikor az ember teljes vagyonáról van szó, egy apró jogi tévedés és ugrik az élete munkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!