Az ingatlan.com-on tényleg megszűnt a magánhirdetések (nem ingatlanirodás hirdetések) szűrésének lehetősége?
Lehet hogy lemaradsz egy jó vételről ha csak magán embertől akarsz venni.
Félreértés ne essék, én sem szeretem az ingatlanos okát, de vettem már pár ingatlant, talán az 1/3-a volt az amit magán embertől vettem.
Ma már szinte kikerülhetetlen az ingatlanos.
5-ös
Minden ingatlant készpénzzel vettem.
Az igatlanosnak a gyors pénz a jó pénz.
Nálad más probléma lehetett..
Köszönöm mindenkinek, különösen a 4-esnek, aki ezért fel is hívta őket! Sajnálom, hogy megszűnt. (Mindenkinek ment a jó értékelés.)
Mi is a készpénz miatt keresünk magánszemély által hirdetett házat, eddig 6/6 ingatlanos elküldött, hogy van hiteles/csokos/anyámkínja érdeklődő is, engem offoltak :/ De akkor marad a vaktában lövöldözés.
7: Azért is hívtam fel, mert vevőként és eladóként is hátrányosan érint, most fizettünk elő náluk 2 hónapot, rá 3 napra szűnt meg a magánszemélyek kereshetősége. Ez így nem korrekt, sőt nem is törvényes, hogy szerződés után egyoldalúan módosítják a feltételeket a másik szerződő fél hátrányára.
Nyilván az ingatlanosok komolyabb csomagokat fizetnek elő, de tőlem emiatt ez volt az utolsó előfizetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!