Ha nem tudod fizetni a törlesztőt mindegy mikor vetted
2020. jún. 14. 22:16
2/17 anonim válasza:
Miért szívta volna?
2020. jún. 14. 22:20
3/17 anonim válasza:
Miért szívta volna meg? Aki lakhatási célra vett, annak így is úgy is szüksége volt rá, aki meg befektetésként az most is ki tudja adni. Az ingatlan mindig érték.
2020. jún. 14. 22:26
4/17 anonim válasza:
Mi tavaly vettünk. Nem érzem úgy, hogy beszívtuk volna, eleve elég alkalmi vétel volt, de amúgy lakni tervezünk benne, talán egész életünkben, de 20-30 évig minimum, pont nem érdekel, hogyan változik az értéke a következő években. Mi örülünk neki.
2020. jún. 14. 22:41
5/17 mindentudó99 válasza:
Ilyenkor kiírhatnád mire gondolsz. Besźívta? Miért? Mert ha most venné 3 millával olcsóbb lenne? Akkor kellett az ingatlan lényegtelen a mostani értéke.
2020. jún. 15. 00:19
6/17 anonim válasza:
Nagyon nem mind1 h 20 ban vagy 17 ben vette azt az ingatlant...
2020. jún. 15. 00:46
7/17 anonim válasza:
Akinek kellett és sürgős volt annak mindegy. De így utólag a 2020 év elején lévő árak kicsit túlzóak voltak. Én is inkább azért várok, vártam pedig pénzem lenne rá, hogy beleugorjak. Ny Mon a 30 milliós kategóriáknál olyan 10 százalék csökkenést vettem eddig átlagban észre és még így sem kel el sok lakás most. Ami azért már jelentős spórolás.
2020. jún. 15. 06:04
8/17 anonim válasza:
Ja, nagyon bosszant, hogy a kènyelmes saját lakásomban ülök. Mikor megvettem is tudtam, hogy a lakások ára hullámzik, lehet, hogy ha várok kicsit olcsóbb lesz de pl nem kapok ilyen jó áron hitelt rá. 10-20 èv múlva pedig úgyis jóval többet èr majd, mint most. Aki befektetèsnek vesz lakást azt se nagyon hatja meg, hiszen 'felesleges' pènzből vett, nem a kenyèrrevalóból. Mi van ha bukik pár milliót? Megy tovább, ilyen az èlet.
Egyedül te vagy az, akit egèszsègtelen mèrtèkben fusztrálhat a helyzet, pedig szerintem sem règebben, sem most nem veszel ingatlant, jó neked anya pincèjèből trollkodni.
2020. jún. 15. 06:14
9/17 anonim válasza:
Én tavaly vettem, pont a legkapósabb időszakban, júniusban, viszont sikerült lecsapnom egy akkor nagyon nagyon jó árú lakásra, első voltam aki megnézte, kb még most drágábban árulják azokat, mint amiért vettem.
2020. jún. 15. 07:03
10/17 anonim válasza:
Nem szívta be, mert így nem kell a kukába dobni a bérleti díjat.
Aki meg befektetésnek vette, annak is biztosabb helyen van a pénze, mint bármi másban, legfeljebb nem tud róla indokolatlan profitit lehúzni pár évig, csak normál áron ki tudja adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!