Óriási leépítések vannak Budapesten! Ha már az IT piac is kifingik, akkor már biztos hogy lemennek az ingatlanárak?
A turizmus és a vendéglátóipar kifingott. Az építőiparban nincs új megrendelés, ha a folyamatban lévő építkezéseket befejezik, akkor munkanélkülivé válik az összes építőipari melós. Az IT piac haldoklik.
Ezek húzták fel eddig a budapesti ingatlanárak. Ha ez mind borul, akkor a magas árak is mennek a levesbe? Ki fizeti meg ezentúl a budapesti panelt, ha már az informatikusok is munkanélküliek lesznek?
Hidd el olyanok akik megtudják fizetni az ingatlanárakat mindig lesznek, maximum nem magyarok.
Amúgy igen, az építőipar is szép lassan rogy le a térdeire.
Elolvastam a belinkelt cikket. Érdekesnek találtam, érdemes elolvasni annak akit érdekel az IT-s munkaerőpiac. Szerintem pont nem arról szól, hogy az IT piac haldokolna. Én áprilisban találtam új állást. Budapesten. IT szektorban. Magasabb fizetésért, mint amit az előző munkahelyemen kaptam.
Kérdező, a kérdésed egyáltalán mem tükrözi a valóságot, így nem aktuális.
a nagy kötelező otthonmaradás miatt a webes fejlesztések megugrottak, ezért aki ezen a területen dolgozik, azt érzi, minden rendben. ez átmeneti dolog lesz valószínűleg, és szépen az IT is borul a földbe, minden más után. IT kiszolgáló ipar, ha nem megy a banknak, nem megy a szekér webshopoknak, éttermeknek, akkor nem fognak IT fejlesztésbe pénzt tolni.
Mondom ezt IT-s mérnökként.
Hát igen a gazdaság bizony ilyen sajnos, ha egy része bebukik ez esetben pl a turizmus, akkor MINDEN szépen lassan követni fogja.
És a probléma az hogy ezt a nagy többség nem látja át, pedig egyáltalán nem bonyolult.
Járt a napokban Pesten valaki?
Már megjelentek a turisták...
Egy hónap múlva teltház lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!