Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem szeretnék Budapestre...

Nem szeretnék Budapestre költözni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, vidéki városban lakom családi házban (nagy kert, udvar, gyümölcsfák, élettér, stb.)

Erre most a szüleim kitalálták, hogy eladjuk a házat és felköltözünk Budapestre, lakásba. Én nem bírnám ki egy panelben bezárva, sokszor jártam már Budapesten és nem hiányzik az a helyzet, ami ott van. Mit tegyek?

2020. jún. 3. 16:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%

Nem csak panel van Pesten. ....

Istenem. ..

2020. jún. 3. 16:08
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

1-es

De nem hiszem hogy családi házat fognak tudni venni Budapesten

2020. jún. 3. 16:11
 3/16 anonim válasza:
75%

De ha panelbe költözik akkor hiába van más is :D

Kibírod ezt az évet aztán úgyis oda költözöl ahova csak gondolod. Sajnos anyukádék se biztos kedvükből költöznek Pestre el az otthonukból hanem muszájból ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni. Meg lehet szokni amúgy aztán ha lesz pénzed veszel egy jókis kertes házat magadnak :)

2020. jún. 3. 16:11
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Maradj falusi
2020. jún. 3. 16:16
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
2: Nem csak panel és családi ház van... istenem... (másik hozzászóló vagyok...)
2020. jún. 3. 16:23
 6/16 anonim válasza:
81%
Budapest külső kerületeiben vannak korrekt árú kertes házak.
2020. jún. 3. 16:33
 7/16 A kérdező kommentje:

Panelba akarnak költözni, már ki is nézték hova, mert az lesz közel apukám új munkahelyéhez.

Eddig egy 120 négyzetméteres, gyönyörű állapotú négyszobás házunk volt + nagy kert, erre most lecserélik egy átlagos állapotú, 62 négyzetméteres lyukra :(

2020. jún. 3. 17:11
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
7: Próbáld befolyásolni őket, hogy az kicsi, esetleg keress olyat, ami tetszik és belefér a költségvetésbe és közel van.
2020. jún. 3. 17:12
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha elkezdessz dolgozni akkor majd máshogyan fogod látni. Nem hiába akarnak költözni a szüleid. Ha nagyon vidéken vagy és csak pár munkáltató van a környékeden akkor ezt nagyon kihasználják és xarba sem vesznek. Lehet, hogy most nem lesz annyira jó, de később többre mész Budapesttel.
2020. jún. 3. 18:01
 10/16 anonim válasza:
89%

Semmi gond!

1 év, és leléphetsz, ha annyira zavar.

2020. jún. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!