A lakásárak hosszútávon nőnek, középtávon viszont komolyan tudnak ingadozni. És ha lesz fellendülés, akkor mi lesz? Keveri a szezont a fazonnal a pontpontpontozó mesemondó. Ugyanúgy vágyálom az is, hogy nem lesz esés, csak a másik oldalról. :D
2020. máj. 27. 18:58
12/19 anonim válasza:
még várni kell. még csak most futnak ki a pénzből az első kirúgott emberek.
alberlet árak már lezuhantak értelmes szintre, nagyon helyesen.
a gazdaság megfojtásának következményei szépen lassan fognak begyűrűzni, ez a karantén tudatos lépés volt az elit részéről, már 2 éve remegve várják a válságot. Most már dörzsölik a markukat.
A hitelek bedőlése a moratórium miatt eltolódik de jóval súlyosabb lesz.inimum 1 év mire szabad szemmel jól látható csökkenés lesz
2020. máj. 28. 00:33
13/19 anonim válasza:
Epítőiparban vagyok, közel 3 hete minden úgy megy mint fél évvel ezelőtt... nem lesz itt semmi. Max sokatok keze belelóg a bilibe.
2020. máj. 28. 10:16
14/19 anonim válasza:
Lehet valamekkora árcsökkenés, de már tavaly stagnálást tapasztaltam, az még nem a vírus miatt volt. Ha valamekkora árcsökkenés lehetséges is, de még egyáltalán nem látom a jeleit, kb. a tavalyi szinten vannak azok a lakások, amiket én nézegetek. Szerintem nagy esés nem lesz egyhamar, hosszabb távon meg ki tudná megmondani.
2020. máj. 28. 10:35
15/19 anonim válasza:
"Epítőiparban vagyok, közel 3 hete minden úgy megy mint fél évvel ezelőtt... nem lesz itt semmi. Max sokatok keze belelóg a bilibe."
A már megrendelt építkezéseket be kell fejezni, így is elmaradás van és ez jogi következményekkel járhat. Viszont új megrendelés nincs, tehát ha befejezitek a jelenleg már folyamatban lévő melókat, utána munkanélkülivé válsz.
2020. máj. 28. 14:05
16/19 anonim válasza:
1-2: Még mindig sok itt az ingatlanos...
13: Persze, a duplán/triplán árazott lakások/ikerházak most rajtatok maradnak, végre.
10: Persze, akinek van esze vár fél - egy évet, a folyamat már megindult, aki akarja, az persze megveheti 50 millióért - 30 év törlesztéssel a külvárosi panellakást, ha ennyire nem számít az ár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!