Nézegessek tovább lakásokat?
Igazából nemrég szálltam rá a témára és végignéztem a 80 lakás és 110 ház hirdetést, ami van a városban. A pénzem sok ahhoz, hogy lakótelepit vegyek, de kevés ahhoz, hogy házat vegyek (nálunk valamiért az utóbbi irreálisan drága, más városokkal összehasonlítva!!). Ingatlanossal is és magam is átrágtam az összeset, megnéztem 10-et, ami esélyes volt (90% eleve kuka, mert vagy méregdrága, vagy vályog vagy a legrosszabb panel), a maradékból találtam kettőt, amit szívesen megvennék.
Az egyik egy modern lakás, a másik egy tégla lakótelepi. Utóbbi persze olcsóbb.
Mindenki le akar beszélni, mondván nem lehet beleugrani, várjak, sokáig kell azokat nézegetni... ők évekig nézegették.
Szerintem ez azért lehetett, mert nem volt pénzük és csak lakást a házért cserével ment! Nem hiszem, hogy evidens, hogy nekem is sokáig kell nézegetnem. Ha erre van pénzem, akkor ebből kell választanom, ráadásul mindkettőt a kategóriájában nagyon jó áron kapnám meg, milliókkal kevesebbért, mint amit egyesek elkérnek!
Szerintetek tényleg hagyjam ezeket elmenni, mondván úgyis lesz majd megint 200-ból 2 jó , csak ki kell várni?
Ti várnátok, merthogy még csak nemrég kezdtem nézegetni?
Megveszem :)
:)
:)
Egy jó tanács: ha megveszed tegyél pontot a további nézelődésre. Én hajlamos voltam rá, tanultam belőle, ezért is írom. Mindig fogsz találni olcsóbb, jobbnak tűnő lakást, és esetleg bánkódhatsz azon,hogy miért döntöttél emellett.
Most ezt megveszed.PONT. És előre nézz, tervezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!