Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Valóban ilyen sokat fognak...

Valóban ilyen sokat fognak esni az árak?

Figyelt kérdés
[link]

2020. máj. 23. 12:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Te is dörzsölheted a tenyered 19-es. Fele annyiért majd hozzád fogják vágni, ugye? :) Akinek nem kenyérre kell a pénz az inkább hagyja mint elkotyavetyelje.
2020. máj. 24. 14:07
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
10-es,Te melyik végéből látod azt a 2 számjegyű csökkenést a paneloknál? Azt pl senki nem tudja,higy az állam milyen további támogatási formákat talál ki amik segítik a lakáshoz jutást.Én már válaszoltam többször. Saját célra vettünk. Gondolom más is van ilyen...Generációk adtuk össze az árát. 2-3 éve is azt mondták az ingatkanszakértők,hogy várni kell,majd megy lefelé az ár,durran a lufi. Ja,jött a CSOK bővítés,kedvezményes hitel,és csak emelkedett az ár.A tőzsdéből most nem vesznek ki,várnak. Eladni se ad akinek nem muszáj,pl a vállalkozása 7jraindításához. Csak okoskodni tudunk,tutiokosnak lenni nem.
2020. máj. 24. 15:53
 23/45 A kérdező kommentje:

Annyit tennék hozzá, hogy olyan szempontból nem gondolom, hogy sokat csökkenne, hogy a mostani válság más jellegű, mint a legutóbbi, amikor rengetegen a lakásuk eladására szorultak a devizahitelek miatt. Most egyrészt nem emelkednek így a kamatok, másrészt decemberig moratórium van, nem létszükséglet eladni. Addig pedig még stabilizálódhat valamennyire a helyzet is, meglátjuk. Ha nagyon rossz lesz a gazdasági helyzet, akkor az sem kizárt, hogy meghosszabítsák a moratóriumot, bár ez szerintem nem valószínű.

Akik elvesztették a munkájukat, azok pedig nem fognak akkor se lakást venni, ha felére esnek az árak.

Ettől függetlenül szerintem valamelyest csökkenni fognak az árak, de nem úgy és nem annyival, ahogy azt sokan gondolják.

Ez persze csak az én véleményem, minden mást szívesen meghallgatok.

2020. máj. 24. 16:07
 24/45 Barnabas333 ***** válasza:
100%
20as képzeld nem arra várunk, majdnem lefoglaltam egy nagyobb ingatlant a vírus előtt csak megvették. Nem férünk már el 3an 35m2en, de a párom már elvesztette a munkáját, én meg 15százalékkal kevesebbet keresek, így nem tudunk venni. Egyébként nekem tök mindegy mikor veszek, mert egyet eladok, egyet veszek csak nagyobbat a kettő ára együtt mozog...
2020. máj. 24. 16:23
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire mozog együtt, a kicsit könnyen el tudod majd adni ha, jó állapotú,azt mindig keresik és szerintem drágább is. Sajnálom. :( Őszintén szólva az dühít, hogy most a járványra hivatkozva alkudoznak annyit a vevők azt gondolván elherdalja az eladó a lakását. Tisztelet a kivételnek.
2020. máj. 24. 18:46
 26/45 anonim ***** válasza:
19%

Aki most elad (akarmilyen alkuval) az nem elherdal, hanem nyereszkedik... ezt addig tehetik meg amig van csok, babavaro, ingyen hitel

Egy budapesti 30nmes lukert a budapesti 10 evnyi fizeteset kell adja (durvan szamolva ha nem hitelbol akarna venni akkor 20 evet kene sporoljon)ez a luk 5 eve 10 millio volt 2020ev elejen 30. Ha most 20ert adna az is pofatlan tularazas lenne, nem elkotyavetyeles.

2020. máj. 24. 18:53
 27/45 A kérdező kommentje:
#26: Egyetértek. Azt azért hozzátenném, hogy nem mindenki néhány éve vette a lakását bagóért. Azok az alacsony árak sem voltak éppenséggel reálisak hosszabb távon. Mindazonáltal ha valaki most kicsit kevesebb pénzt kap a lakásáért, azt sem gondolom, hogy elkótyavetyélés lenne. Helyzettől is függ, kinek mennyire fotos vagy sürgős gyorsan eladni.
2020. máj. 24. 19:04
 28/45 anonim ***** válasza:
27%

Szoval szerinted nem realis h valaki egy 30nmes lyukert 7 evet sporol... szerintem meg az is tulzas a budapesti lakasok allapotat tekintve, es persze erre mondhatod h akkor koltozzon az ember videkre, csak ott meg nincs eppen annyi munka

Ertem en h van lakashitel, de azt is ki kell fizetni, most akkor vki 20 evre mond le a fizetese felerol, h lakhasson egy szar csaladalapitasra nem alkalmas pocegodorben ahol a szomszed minden egyes fingasat halgathatod (panel)

Hogy mennyire elbaszodott lett itthon az ingatlan piac azt nehez felfogni , akar hany gyerek pluszt hoz majd a csok meg a sok ingyenpenz, annyit tuti nem ahany most felnovo fiatal fog elmenekulni a jobb elet remenyeben kulfoldre, persze a szolgalelkuek majd maradnak de akinek van minimalis affinitasa inkabb megtanul 0rol egy nyelvet mint h 20 evet sporoljon egy hulladekra

Alberlet arak detto...

2020. máj. 24. 19:16
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező :Elkótyavetyeles mert nem tudsz újat venni. Igen, helyzettől függ. Viszont a vevők most nagyon sokat alkudoznak irreális mértékben. Azt hiszik az eladók esetleg megszorultak és áron alul adják a lakasaikat.
2020. máj. 24. 19:18
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
A tavalyi ingatlan árakkal lehetett volna nyereszkedni szerintem.
2020. máj. 24. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!