Az alábbi városok közül melyikbe költöznétek?
Tatabánya, Kaposvár, Zalaegerszeg
Mindegyik városban kicsivel alacsonyabbak az árak mint a többi Dunántúli városban (Győr, Szombathely, Veszprém stb.)
Munkalehetőség talán Tatabányán van a legtöbb, viszont maga a város nem tűnik nagy számnak. Kaposvár szép kis városnak tűnik de munka lehetőséget nem sokat láttam a városba még ilyen gyári melókat sem.
Egerszegen talán egy kicsit több lehetőséget látok, nem egy történelmi/ turisztikai város viszont az utóbbi pár évben mintha erősen fejlődni kezdett volna.
Ha már költözni akarsz akkor először is a munkahelyet nézd, ami neked vagy nektek a legmegfelelőbb.
A többi minden csak utána jön.
Hiába lenne szép egy város meg olcsó a ház, ha nincs munka vagy nagyon kevés fizetés lenne.
Persze ezeket az árakat is a munka határozza mag.
Ajánlom Győrt! :)
Munkát csak az nem talál, aki nem akar dolgozni. Majd ha rendeződik a vírus helyzet, lesz minden :)
Szerintem még várj kicsit a költözéssel :)
Nem véletlenül olcsóbbak ezek.
Tatabányán járok többet, szóval arról tudok leginkább nyilatkozni. Egy lepusztult, tele cigányokkal volt "bányászváros". Én kerülném amennyire lehet. Három közül Zalaegerszeg. De én is Győrt vagy a környékét javasolnám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!