Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet házat venni a...

Hogyan lehet házat venni a mai világban?

Figyelt kérdés

Borzalmasak sajnos a fizetések egy ház árához képest. Hogyan érhető el viszonylag 5-6 év alatt Magyarországon hogy az ember tudjon venni hitel nélkül és mindenféle kölcsön nélkül egy 60-70 milliós házat? Sajnos egy szakma sem fizet milliókat Magyarországon és egyszerűen más nincs ötletem hogyan lehetne elérni. Vállalkozáshoz meg sok tőke kell tehát az is kilőve. Viszont eléggé elkeserítő hogy sajnos szüleim se gazdagok és mai napig panelban lakunk és felnőttként már nekem nagyon szűk és rossz illetve gyerekként is az volt de most még rosszabb. Nekem tér kell meg kert meg ahol nem hallom a szomszédot vagy ők nem hallanak engem. Tehát egy kertes ház ami Budapesten sajnos egy élhető átlagos ház kb. 60 milliótól kezdődik és ezt aligha lehet megkeresni meg összegyűjteni havi 300 ezres fizetésekből.

27/F

2020. máj. 19. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Agglomerációban általában fele annyiba kerül egy kertes ház, mint Pesten (ok, nyilván nem Budaörs vs Külső-Zugló viszonylatban, mert előbbi jóval drágább). Hidd el, a havi milliókat kereső kollégáim/ismerőseim is hitelt vesznek fel a házaikhoz, mert jobban megéri nekik, főleg a mostani kamatszintek mellett. Emellett nem egyedül hozzák össze az önerőt, hanem van egy általában szintén jó fizetéssel rendelkező párjuk is. És senki sem 25-27 évesen vett kertes házat, hanem jóval később. De nézhetsz kezdésnek egy kertkapcsolattal rendelkező vagy nagy teraszos lakást is, esetleg ikerház-felet, ezek is olcsóbbak, mint egy önálló ház (szintén általában, ez sincs kőbe vésve).

Szóval keress többet, legyen komoly párkapcsolatod és ne félj a hiteltől. Mi is így csináltuk.

2020. máj. 20. 08:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hitelfelvétel nélkül felejtsd el a 60-70 milliós házakat. 1 millió nettó körüli fizetéssel rendelkező ismerőseim is legalább 30 millió hitelt vesznek fel egy ilyen házra és eladják a mostani lakásukat,abból lesz az önerő.

Vedd lejjebb az igényeidet, nem pesten kell venni, hanem agglomerációban vagy megyeszékhelyen és máris 20-30 millió lesz a 70 millióból. Nem egy ismerősöm vonattal jár fel Székesfehérvárról Pestre dolgozni (40-50 perc) és ott van egy 20 milliós ingatlanjuk. Úgy tudsz majd házat venni, hogy az igényeidet is lejjebb adod + sokat utazol munkába. Vagy keresel vidéken munkát. Nem siránkozni kell, hanem más lehetőségeket keresni...

2020. máj. 20. 14:53
 13/13 anonim válasza:
100%

Orvos es kozgazdasz par Nemetorszagban. Ketten 5800-6000€ netto bevetel. Kiadasokat vezetjuk, havi szinten mindennel egyutt 2500-3000€-t koltunk, tobbi megy megtakaritasba (kotvenyek, reszvenyek, KP tartalek). A terv, hogy 6-7 even belul hazakoltozunk. Szerintem ez jo modszer, ha ilyen igenyeid vannak.

26F

2020. máj. 20. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!