Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit kell tennem, ha van egy...

Mit kell tennem, ha van egy ures telkem valahol az oszágban, s azt akarom, ha valaki meg akarja venni, akkor megtaláljon?  Ha valaki a földhivatalba megy érdeklődni, megtudja az aktuális postacimemet? 

Figyelt kérdés
Vagy ha nem hogyan tudhatja meg illetve hogy kezdi el keresni a tulajdonost?
2020. máj. 15. 10:54
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

"Senki sem tudja jobban nálad, senki sem látja jól rajtad kívül, senki sem érti ezt az egészet rajtad kívül, ennek egyetlen oka van egyébként, s senki sem hülye igazából" ennek az az oka hogyegye több itt a troll. sok elveszett energiára panaszkodsz de akkor te miért "égetsz" itt el ennyi betut többségét feleslegesen, tulnyomo többésgben ostobaságra. néhány hozzászolás több évnyi hirdetés energiája, amikor ráadásul nem is akar valaki hirdetni... ja igen értelmezni is tudni kéne válasz elött. bár akinek az értelmes gondolkozás se megy annak az értelmezés se fog menni. "Te szabod ebben is a feltételeket! " ki hitte volna... de azt inkább azoknak mond akik itt más feltételeket probálnak erölteni mint amit szabok. beleértve saját magadat is. "bár ha magamból indulok ki, akkor nincs." csak olyan van amilyen te vagy? tudod mit ezt most elfelejtjuk s cserébe mondhatsz két kisebb hulyeséget. "hogy a földhivatalnak vagy akár a helyi jegyzőnek írsz egy levelet a kérdéseddel, mert Ő is fog tudni válaszolni neked, maximum megkérdezi pl. a településmérnököt." most akkor én szabom a felttételeket vagy te? ezt valahogy rendezd le magadban. "Ha ez tisztázódott, te leszel az első köztünk, aki a jövőben tud válaszolni majd erre a kérdésre másoknak! I" beérem a második helyezettel, majd mikor az első itt válaszolt. a gyakori nem azért van, hogy ne itt kérdezzunk hanem járjunk utána. hányadik ostobaságod is ennek az ellenkezőjének a feltételezése? "Ettől függetlenül ha ennyien írják itt neked azt, hogy eladásnak az az alapértelmezett menete/útja, (már a lehetőség megadásának, hogy valaki megvegye) hogy meghirdeted, akkor fogadd már el, hogy ennyi ember nem tévedhet!" aj jaj, ez valami vallásos dogma? nagyon sok hulyeségben hisznek emberek, de ettől még semmi se lesz igaz. Ez az ostoba érvek között is a legostobábbak közé tartozik. "ne kérdőjelezd már meg annak hatékonyságát" hatékonységmegkérdőjelezése nem történt, még mindig ott tartunk, hogy a kérdést se értetted meg, de a saját válaszodat se. most akkor megszabahatok bármit a saját életemben, vagy te döntdöd ezt el? anyosnak készulsz s rajtam gyakorolsz, vagy mi? Közted és köztem sok a kulönbség de az elég nagy kulönbség, hogy te azt hiszed amire nem gondolsz az nem létezik. De ez messze nem generácos kulönség, ez inkább valami komplexus nálad. A saját igazoddal probálsz gyözködni ostobábnál ostobáb ál érvekkel, mert képtelen vagy elfogadni, hogy valakinek a tidtől elétro véleménye van, hogy valaki olyasmire is gondol, amire te nem. "Szóval az itt hozzászólók gondolkodási módját meg kellene értened," meghagyom neked a trollok gondolkodásának a megértését. foglalkozz ezzel, te ha nincs jobb dolgod. én a saját életemmel foglalkozom, persze csak ha szabad. "

Szóval nagy vonalakban ez a pszichológiája annak, hogy egészen egyszerűen nem értitek meg egymást, s akkor talán ezzel le is zárható ez az egyébként felesleges egymás mellett elbeszélés." ostobaságot és hulyeséget nem hogy m, lehet megérteni, hanem nem is kell. Feltettem egy kérdést, s rendre nem arra válaszolok. Persze egy orvos irhatna erről akár doktorit is miért csinálják ezt egyesek, de nem hinném, hogy ezzel nekem kellene foglalkoznom. Kérdeztem valamit. erre rám akartok eröltetni valami mást. Csináljatok akkor inkább ti más mint eddig, ha ezt ennyire helyesnek tartjátok. Ez rád is érvényes. "Ha ilyen messze van tőled és nem akarsz már energiát rászánni, akkor el kell passzolni, mert hát gond, fűvágás, ha a gyümölcsös még mindig életképes, annak rendben tartása, metszés, permetezés stb. ha meg elhanyagolod, akkor az ára csökken és történésből is adódhat az, hogy elhanyagolod(!), nem feltétlen abból, hogy nem szánsz rá pénzt és energiát. Soha nem tudhatod, egy barátom 52 éves, életerős ember, még nagy tervekkel, totál nyugodt ürge, s egyszer csak egy szívroham, s épp hogy túlélte. Semmi előjele nem volt, semmi tipikus kockázati tényező nem volt nála!" ostobaság megint ostobaság hátán nekem 20 évesen is alt meg ismerősőm, nem is egy de még kisgyerekek is meghalnak s van aki öregen is elél. Egy értéket elkotyavetyélni csak mert neked teher ha valaki kérdez vele kapcsolatban valamit a gyakorin... Lehet neked is orvos kéne. Egy ingatlan értékét nem a rajta levő fák adják, az töredék. Főleg ha lyan értékről beszélunk, amivel érdemes foglalkozni, mert valaki kinyomozza ki a tulaj. Gondolod apropénzt érő ingatlanért majd valaki elkezd nyomozgatni??? Gondolkozz már ember, gondolkozz. Ha meg érték akkor érdemes megvárni a jo vevőt, ingatlannál napok hetek is őlusz milliokat érhetnek ha ezt betarjuk. A saját tulajdonodat is ilyen lazán elkotyavetyéled vagy csak másoknak adsz ilyen felelőtlen tanácsot? "Nekem az a tapasztalatom a környékemen mindenképp, hogy mindenki rá van pörögve a földvásárlásra, meg vannak bolondulva, és ez alól mint írtam én sem vagyok kivétel, úgyhogy az a tapasztalatom, hogy hirdetés útján viszonylag hamar eladható egy zártkert is, " ismét magadnak mondasz ellent. ha rá vannak pörögve akkor minek foglalkoznia vele, főleg ugy hogy elkotyavetyéljuk, sokkalta értelmesebb kivárni mig felkutat az akinek annyira kell, hogy hajlando megfizetni érte a nekem egfelelő árat - amiért már tényleg érdemes foglalkozni vele s nem arrol szol az egész, hogy neked teher ha nekem van mert akkor el kell olvasnod egy kérdést. Ha neked a földhivatal nem egyene sutnak számit akkor veled komolyabb gondok vannak, mint hittem. Egyvalamit kihagytál: a kérdésre adott választ. A sok mellébeszélés miatt nem mardt rá energiád. Érdemes volt ennyi energiát elégetned a semmiért?

2020. máj. 18. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!