Lassan 1 eve hirdetett hazra mennyit illik,er alkudni?
A kiszemelt hazat tavaly augusztus ota hirdetik.
Szulok kihaltak,a 3 gyereknek mindnek van mar sajat ingatlana.januarban neztuk a hazat,akkor nemnagyon engedtek.azota is sokszor elokerult,nem igazan talaltunk masikat.ez nagyon megfogott minket.
27,9 millaert hirdetik.
Kp ra vennenk,hitel nelkul.esetleg szamit a jelenlegi helyzet,es a kp-s fizetes egy alkudozasnal?
Sokan hülyén gondolkoznak.
Példa. Venni akartam én is korábban. Alkuként mondtam egy árat (semmi mást nem tettem, nem becsméreltem, csak egy árat ajánlottam). Annyiért nem akarta odaadni.
Pár hónap múlva véletlenül látom, hogy már pontosan annyiért hirdeti amennyit én ajánlottam neki ére. Utána pár nap múlva láttam, hogy a hirdetés már nincs fent. Valószínűleg annyiért amennyit én is adtam volna érte inkább másnak adta mint hogy nekem adja el. Inkább leengedte az árat és úgy adta el, mint hogy nekem adja el. Majd ha kell a pénz, akkor szépen engednek az árból és eladják, nyilván nem neked fognak szólni, mert nehogy már neked legyen igazad. Az ilyeneket kerüld el.
Szerintem simán rápróbálhattok. Mi lesz legrosszabb esetben? Nem enged és kész. Nem érezném azt "zaklatásnak" ha egy éve hirdetnék egy lakást és valaki ennyi idő alatt 2x tenne ajánlatot.
Mellesleg azért egy ilyen örökölt ingatlannál szerintem nem extrém sok ez az 1 éves hirdetési idő, pláne ha van idejük rendben tartani az udvart és a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!