Nincs mese, a turizmus végleg (vagy legalább 5-10 évig) halott. A budapesti ingatlanáraknak ezért menniük kell a töredékükre lefelé?
Amit Orbán mond, az szent írás. Azt is megmondta, hogy 2 nap múlva csúcsosodik a járvány.
Ezek szerint félévenként megújuló járvány van, ellenszer meg sehol. Rákkeltő, meg minden szarságok derültek ki az eddigi próbálkozásokról.
Ez egy dolgot jelent: a tömegturizmusban, külföldiekből nyerészkedő spekulánsok korszakának vége, lehetnek újra reális ingatlanárak?
Látom naponta kétszer is kiírod.
Ráadásul a másik regisztrációddal válaszolgatsz is magadnak.
9: 10 + 26 + 30 + 30 ezer igényló volt 13 évvel ezelőttig, tehát 100 + ezren.
Az ehhez hasonlítás akkor lenne értelmes, ha a 9-10 000 lakás rögtön az eladó lakások közé kerülne, és csak csökkentett áron lehetne eladni.
De ezek a lakások legelőször is nem is kerültek a piacra, és mivel komoly lakáshiány van, zömében nem is fognak, hanem pl. másodiklakásnak, bulilakásnak, irodának, stb. használják, a felnövő gyereknek adják, stb.
14: Ahhoz képest, hogy most TILOS a lakásnézés, mert szabálysértésnek számít, elég nagy kereslet van és elég sok szabályszegő lakásnézés.
Szerintem berobban a piac, ha megszűnik a kijárási korlátozás.
Én is arra várok, eladni és venni fogok, most nem hirdetek és nem nézek személyesen, csak a neten.
De nem sürgős, ha jövőre jön össze, úgy is jó.
Igen, a 11-esnek igaza van, az 55%-os a kérdező...
A nyomorult magának válaszol..
16: Nyilván. A kérdésfeltevés stílusában szoktam válaszolni, ugye? Nem. Esetleg a kérdezőt megcáfolnád? Nem.
Spekuláns vagy? Valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!