Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ismrtek olyat aki erdoben lakik?

Ismrtek olyat aki erdoben lakik?

Figyelt kérdés
Angolul sok video van fent a jutubon de otthon en eddig xsak egy emberrel tslalkoztam aki erdoben lakik. Nekem tetszik az otlet vennek wgy kisebb erdo darabot es mint egy erdeszhaz olyanban elnek

2020. ápr. 28. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Ismerek.
2020. ápr. 28. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
80%

Nem erdőben, de faluvégi utolsó házban, közvettlenül az erdő mellett, kertemben minden naposak a fácánok, nyulak, rókák, őzek, szarvasok, vaddisznók...

De van bagoly, millió énekesmadár, görény, nyest, denever, és nemrég esküdni mernék, egy vérfarkasz is lattam :D

Mondjuk részeg voltam és előtte horrorfilmet néztünk, lehet csak egy őz volt... vagy egy csupakabra...

2020. ápr. 28. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
50 éve egy nagybátyám erdész volt. Gyerekként sok nyarat töltöttem nála. Imádtam azt a környezetet. Manapság azonban, a mai igényekkel elképzelhetetlennek tartom.
2020. máj. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!