Miskolcnak van olyan része ahol nincsenek rejtett eröforràsok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 12:06
1/3 anonim válasza:
Miskolcot nem ismerem, Gyöngyöspatán rengeteg erőforrás van bár ez téged valószínüleg nem érdekel.
2/3 anonim válasza:
Egyértelműen kiderül az ingatlanárakból. Nézz szét az ingatlanok között, illetve az utcakép sem árt.
De szerintem nem nagyon van ilyen része... Esetleg az új építésű lakóparkok környezete. Borsodi vagyok de érdemben sokat nem tudok én sem...
De egyébként, attól hogy adott településrészen nincs, de a szomszédban már van és buszozol vagy ilyesmi, nem tudod kikerülni azokat az állatokat...
3/3 puritan válasza:
Sajnos azt nem tudod kikerülni, hogy bármely városrészre néhány kószáló példánny ne vetődjön el. Inkább azt kell megnézni, hogy hol nem laknak, hol nincsenek telepeik.
A Hejő park az szerintem ilyen szempontból jó hely, Hejőcsaba, és Görömböly nagy része is. Tapolca is, de az elég drága. A nyugati részt annyira nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!