Szerintetek 5 év múlva visszajöhetnek a 2013-as ingatlanárak?
Gazdasági világválság megvan, munkanélküliség megvan, bércsökkentések megvannak, a turizmus nem csak hanyatló hanem halott. Még 2008 után sem volt teljesen halott, de most az lesz pár évig:
A tömegturizmusnak és az airbnb-nek búcsút mondhatunk. És a külföldi befektetőknek is, akik módszeresen menekítik ki a pénzüket a magyar ingatlanokból.
Szerintetek is minden adott arra, hogy egy hosszú lejtő végén, a 2013-as árakat kelljen fizetni a magyar ingatlanokért?
#2 kivételesen nem én voltam most :)
De akkor nem vagyok egyedül aki nem látja annyira rózsaszínűen a dolgokat.
De a kérdésre a válasz, 2013-as árak tuti nem lesznek. Eltelt 7 év! Egyébként meg nem a '13-as árak voltak a legalacsonyabbak, hanem a 2010-es árak. De olyan meg pláne nem lesz.
Ahol most 300 ezer/m2 egy tégla lakás, ezut' sem lesz 180-200 ezer. Max. 250 ezer. Attól kevesebbért inkább el se adja.
Annyit emelkedtek az árak amennyit a fizetések. Mindenki ki tudja számolni a sajátja alapján.
Nekem 2010 óta nem emelkedett
Ember, te bemásolod ezt mindenhova?
Nem lehetsz túl okos, ha a használt lakások árából számolod ki az új árát és nem fordítva.
Ez az én tapasztalatom. Szépen lassan (legalábbis az ismerősi körömből) csökkentgetik is vállalkozási díjukat.
Legalábbis azok akik nem ilyen pár fős mikrocég, hanem mondjuk 20-30 ember járulékait kell fizetniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!