Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van valamilyen lakásvásárlási...

Van valamilyen lakásvásárlási támogatás az én helyzetemben?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, egyedülálló, családom vagy más segítségem nincs. Albérletben élek jelenleg, kezdő tanárként minimálbért (nettó 140 ezer) keresek, aminek kb. a fele elmegy csak a bérlet szoba + rezsi költségeire. Szeretnék saját lakást, bármilyen pici is, de mivel nincs megtakarításom (ebből a fizetésből albérlet mellett lehetetlen) és alacsony a fizetésem, azért hitelt sem adnak.

Nincs valami megoldás erre?

2020. ápr. 13. 16:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Már nem a Kádár rendszerben vagy. Nem kapsz semmi támogatást.
2020. ápr. 13. 16:38
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Nincs. Sporolni kell mint mindenki másnak, és ha megvan az ingatlan árárnak 20-30% önerőnek, akkor igényelhetsz hitelt.

Vagy keressel magadnak egy feleséget, és ketten intézitek, hogy legyen otthonotok. Én nekem sem volt segítségem. 39 évesen vettem meg életem első lakását hitelben. Tudom, hogy nehéz. ( nyomdaipari könyvkötőként nekem sem volt nagy a fizetésem)

2020. ápr. 13. 16:56
 3/17 A kérdező kommentje:

Nő vagyok és nem tervezem magam eltartatni férfiakkal.

Lehetetlen félrerakni, ha albérletben élek :(((

2020. ápr. 13. 17:01
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Most jobban jársz ha tovább bérelsz (csökkenek a bérleti díjak) és megpróbálod összegyűjteni az önerőt, addig az ingatlanárak is csökkenni fognak. Egyedül viszont sajnos nagyon nehéz ügy...
2020. ápr. 13. 17:22
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Mért egyedül akarod leélni az éleded? Ennyi fizetésből nem fog menni a lakás vásárlás. Megoldás az hogy találsz magadnak párt.
2020. ápr. 13. 17:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Aszexuális vagyok, nem vágyom párkapcsolatra.
2020. ápr. 13. 17:57
 7/17 anonim ***** válasza:
17%
"Aszexuális vagyok, nem vágyom párkapcsolatra." timcsi de akkor így ez a lehetőség kilőve . leköltözöl valami gettóba ott már 2m lehet házat venni vagy marad minden így
2020. ápr. 13. 18:24
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos nincs. Én is hasonló vagyok de férfi úgy tervezem hogy gyüjtök még 5-10 évig.
2020. ápr. 13. 19:08
 9/17 A kérdező kommentje:

"leköltözöl valami gettóba"

Persze, sovány szőke nőként csak gettóba vágyok... aszexuális vagyok, ahhoz sincs kedvem, hogy megerőszakoljanak.

2020. ápr. 13. 19:35
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
Mádodállás esetleg
2020. ápr. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!