Ezt hogyan kell értelmezni?
Ha van egy ingatlan ami mondjuk 3 millióra van meghirdetve árverésen és tegyük fel senki nem licitál fölé akkor ennyi a fix ára. De ugye ott van a tulajdonjog ami nem csak 1/1 lehet hanem mondjuk 1/5. Akkor most ha kifizetem a 3 milliót az 5 felé oszlik a tulajdonosok között és enyém az ingatlan? Vagy csak az egyötöd része lesz az enyém? Nem igazán értem. Plusz ha van haszonélvező akkor őt nem lehet kitenni hanem ott marad a nyakamon? Vagy ez hogy működik?
N
Légy óvatos, mert nekem gyanús ez az alacsony ár.
Az ne legyen most lényeges, hogy mi van a hirdetésben. Lényeges az legyen, hogy ha most alacsony áron az 1/8-ad esetleg a tied lesz (valakik rád licitálhatnak ám!), akkor mit tudsz kezdeni a magad 1/8-ad tulajdoni hányadával!!! Mi lesz, ha a ház minden szobájában van a 7/8-adnak bútora? Mi lesz, ha a kerti fákat, bokrokat füvet közösen akarják használni eztán is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!