24 milliós ingatlanra jelenlegi helyzetben mekkora az az alkuajánlat, ami még nem túl szemtelen?
Még mindig 1-es vagyok, aki a környéken lakik.
Azokat vedd figyelembe, hogy ez nem családi ház, (mi a minősítése?) hanem egy nyaraló, vezetékes víz és vezetékes gáz nélkül (kétséges minőségű kútvízzel) ami domboldalban fekszik, a legközelebbi vasútállomástól és a település centrumától 3-4 km-re.
Nem ismerem az élethelyzeteteket, de ha nincs autó, vagy éppen elromlott, akkor 1 órát kell gyalogolnod oda és 1 órát vissza (hegynek fel, esetleg hóban jégen, vagy +38 fokban) ha vonathoz, orvoshoz, óvodába, iskolába, állatorvoshoz, boltokhoz, postára, önkormányzathoz stb., akarsz jutni.
A hely egyébként szép, de a ház kicsi (20-25 m2 alapterületű + tetőtér), nincs garázs. (a vizet, gázt már írtam.
Ezért én a helyetekben max. 13-15 milliót ígérnék be, de ezt is csak akkor, ha a fentebb leírt hátrányok beilleszthetőek az életetekbe és hely szelleme olyan szinten megfog benneteket, hogy mindenképpen akarjátok!
Élethelyzetfüggő.
Ha 24-re van beárazva, akkor érezhető, hogy 20-at biztos meg akarnak kapni érte.
Ha nincs közvetítő, akkor lehet 18-at ajánlani, és akkor 20-nál kiköthettek.
Tudod mi munka van abban a kertben? NAPI minimum 3óra. Szépek a képek ez tagadhatatlan de ha nem gondozod akkor 1hónap és nem látsz ki a gazból...
A fő kérdésre a válaszom: Nincs olyan hogy túl szemtelen ajánlat. Az ingatlan adás-vétel NEM udvariassági, egymás érzéseit figyelembe vevő megmozdulás. Ugye neked sem mindegy hogy 2-3milla a zsebedben marad vagy sem? Amúgy állítom hogy ti vagytok az egyetlen édeklődők. Szerintem.
"Nincs olyan hogy túl szemtelen ajánlat. "
De van. Mikor én árultam a lakásomat 30 millióért és telefonáltak hogy elvinnék 10-ért, az őket ki szoktam nyomni :D. Amúgy meg elvitték 30-ért 2 hét alatt..
A koronavírus óta senkit nem érdekel a 30milliós bulinegyedes garzonod :D
10000 eladó lakás van pesten. Én addig keresnék, még meg nem találom a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!