Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 24 milliós ingatlanra jelenleg...

24 milliós ingatlanra jelenlegi helyzetben mekkora az az alkuajánlat, ami még nem túl szemtelen?

Figyelt kérdés
Sülysáp külterület, csak villany van, vegyes tüzelésű kazán, víz fúrt kútból, teljesen felújított, tetőtér beépített. Mi 18-20 közötti ajánlatra gondoltunk.
2020. ápr. 2. 10:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig 1-es vagyok, aki a környéken lakik.

Azokat vedd figyelembe, hogy ez nem családi ház, (mi a minősítése?) hanem egy nyaraló, vezetékes víz és vezetékes gáz nélkül (kétséges minőségű kútvízzel) ami domboldalban fekszik, a legközelebbi vasútállomástól és a település centrumától 3-4 km-re.

Nem ismerem az élethelyzeteteket, de ha nincs autó, vagy éppen elromlott, akkor 1 órát kell gyalogolnod oda és 1 órát vissza (hegynek fel, esetleg hóban jégen, vagy +38 fokban) ha vonathoz, orvoshoz, óvodába, iskolába, állatorvoshoz, boltokhoz, postára, önkormányzathoz stb., akarsz jutni.

A hely egyébként szép, de a ház kicsi (20-25 m2 alapterületű + tetőtér), nincs garázs. (a vizet, gázt már írtam.

Ezért én a helyetekben max. 13-15 milliót ígérnék be, de ezt is csak akkor, ha a fentebb leírt hátrányok beilleszthetőek az életetekbe és hely szelleme olyan szinten megfog benneteket, hogy mindenképpen akarjátok!

2020. ápr. 2. 12:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
48 nm, közművek villanyon kívül nuku, külterület, valszeg nem is lakóház besorolás. 15-öt se ér, nemhogy 24-et.
2020. ápr. 2. 13:02
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a ház arrafelé van és nagyjából ugyanaz.

Ez lenne a reális ár:

[link]

2020. ápr. 2. 14:03
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

Élethelyzetfüggő.

Ha 24-re van beárazva, akkor érezhető, hogy 20-at biztos meg akarnak kapni érte.

Ha nincs közvetítő, akkor lehet 18-at ajánlani, és akkor 20-nál kiköthettek.

2020. ápr. 2. 17:38
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
zártkerti külterületi sufni kicsiház ahol még ívóvíz sincs... ingyen sem kéne.
2020. ápr. 2. 20:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi munka van abban a kertben? NAPI minimum 3óra. Szépek a képek ez tagadhatatlan de ha nem gondozod akkor 1hónap és nem látsz ki a gazból...

A fő kérdésre a válaszom: Nincs olyan hogy túl szemtelen ajánlat. Az ingatlan adás-vétel NEM udvariassági, egymás érzéseit figyelembe vevő megmozdulás. Ugye neked sem mindegy hogy 2-3milla a zsebedben marad vagy sem? Amúgy állítom hogy ti vagytok az egyetlen édeklődők. Szerintem.

2020. ápr. 3. 07:44
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

"Nincs olyan hogy túl szemtelen ajánlat. "

De van. Mikor én árultam a lakásomat 30 millióért és telefonáltak hogy elvinnék 10-ért, az őket ki szoktam nyomni :D. Amúgy meg elvitték 30-ért 2 hét alatt..

2020. ápr. 3. 10:57
 18/23 anonim ***** válasza:
35%

A koronavírus óta senkit nem érdekel a 30milliós bulinegyedes garzonod :D

10000 eladó lakás van pesten. Én addig keresnék, még meg nem találom a legjobbat.

2020. ápr. 3. 12:06
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Két hete tart a járvány, de már minden nincstelen hülyegyerek azt hiszi hogy majd most ő kerül nyeregbe...😆
2020. ápr. 3. 12:21
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
És milyen karanténban a panel? :D
2020. ápr. 3. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!