Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Amikor a többség szidja a...

Amikor a többség szidja a beton panel házakat, az nem zavarja őket hogy az újépítésűek is betonból vannak?

Figyelt kérdés
A válaszfalak vannak egyedül téglából. de láttam már olyat is, ahol ytong válaszfalak voltak :D

2020. márc. 3. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek elősorban nem azért szidják a panelt, mert betonból van. Az gyakorlatilag senkit sem érdekel.
2020. márc. 3. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Majd nézegesd a technológiai leírásokat, hogy mi a különbség a zsaluzott beton és a gyártott betonpanel között.....

Aztán várunk vissza kb. három hét múlva. :-D

2020. márc. 3. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Öreg vagyok ahhoz, hogy dolgoztam hazgyárban, hidd el, vannak ott bajok.
2020. márc. 3. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Attól még hogy valaki szid valami szart, az nem azt jelenti, hogy a másik fos ezzel mannává változik.

Ahogy már előttem írták, a paneleknél a betonfal a legkisebb gond!

2020. márc. 3. 14:39
 5/5 nemaRendőrség ***** válasza:
23%

Panel és panel között óriási különbség van.

Pl ahol most lakom nincs a dugaljok között fal, simán át tudnék nyúlni a szomszédhoz, vagy lopni az áramát.

De ez a kisebb baj, a nagyobb hogy a hang és a cigifüst nagyon szépen átjön hozzánk.

Elkezdtem füldugókkal kitömni, egy fokkal jobb mostmár

2020. márc. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!