Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyit lehet ténylegesen...

Mennyit lehet ténylegesen kapni most egy panel lakásért Csepelen?

Figyelt kérdés

A hirdetéseket nézve elég jó árat lehet kérni, de ugye azt nem lehet látni, mennyit adnak érte valójában. Úgy hallottam, akár milliókat is alkudnak mostanában.

Mire lehet számítani? Ha valaki adott el , mennyit lehet ténylegesen kapni?

2020. febr. 13. 15:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Drasztikusan esnek hamarosan a panelek, hiszen hozzáadott érték nélkül emelkedett többszörösére az áruk.

Ma reggeli rádióhír szerint, már elkezdtek kiszállni a befektetők és jövedelmezőbb dolgokba mentik át a pénzüket.

2020. febr. 14. 10:47
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

" hozzáadott érték nélkül emelkedett többszörösére az áruk "

Ez magyarország összes régi ingatlanára igaz, de mindennek emelkedik az ára, szerinted az ingatlannak pont nem fog?

1 kg paradicsom 800 ft, 5 éve még 200 ft volt

2020. febr. 14. 11:31
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

#12 Bírom az ilyeneket mint te is, miért véded annyira a kialakult helyzetet?

Tulaj vagy aki jó drágán bevásárolt, vagy eladó vagy, aki értékesíteni akar?

Ha új építésű ingatlanra gondolok, akkor 4-500 ezerből / m2 azért már lehet építkezni.

Egy lelakott, esetleg látványfelújított panelbe mi a jó franc kerül ugyanannyiba m2 áron? Vagy lenullázott 30+ éves palatetős (zsindelyfedéssel) sorház miért is kerül szintén közel 300 ezer forintba m2-e? Mire felújítom, majdnem új házat építtetek.

Nagyon el van tévelyedve a piac... De remélhetőleg ez szépen lassan be fog állni értelmezhető szintre.

2020. febr. 14. 12:48
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

12: Most tél van, nyáron 300 lesz.

A hivatalos infláció 3,8% évek óta.

2020. febr. 14. 12:51
 15/22 anonim ***** válasza:

13: "Egy lelakott, esetleg látványfelújított panelbe mi a jó franc kerül ugyanannyiba m2 áron?"

Az, hogy kevés van belőle. Ha kétszer ennyi lenne, akkor fele ennyibe kerülne.

2020. febr. 14. 12:53
 16/22 anonim ***** válasza:
13: Különben 3-400 E /nm-es FELÚJÍTOTT paneleket linkeltünk be BUDAPESTEN.... szóval ...
2020. febr. 14. 12:54
 17/22 anonim ***** válasza:
13: Nem tudom, tudod-e, a telekár is benne van egy ingatlan árában, nem csak az épület.
2020. febr. 14. 12:55
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Az ingatlan.com csak nálam számolja teljesen rosszul a m2 árakat?
 19/22 anonim ***** válasza:
45%
13: Meg nem tudom, tudod-e egy lakást gyakorlatilag újra kell építeni 30 évenként.
 20/22 anonim ***** válasza:

# 13

Nekem válság előttről jóval már volt lakásom, de most eladtam és vettem egy másikat belőle, szóval én lényegében nem nyertem vagy buktam rajta semmit, de:

Nevetséges árakon mentek az ingatlanok, egy személyautó árából már lakáshoz jutottál, melyik európai városban tehetted ezt meg?

Kiadni nem lehetett semmit, mert 20-40 ezrekért vettek ki egy komplett lakást, értéktelen volt minden.

Az tény, hogy sajnos nem ezekhez a fizetésekhez van szabva, de megint csak az élelmiszerek árváltozását tudom felhozni példának.

Amúgy a régióban kb így is majdnem a legolcsóbbak itt az árak.

Meg nem véletlenül van ilyen rossz állapotban szinte minden társasház,

2020. febr. 14. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!