Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik bank a legügyfélbarátabb?

Melyik bank a legügyfélbarátabb?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt, melyik bank a legtoleránsabb, illetve "megengedő" lakáshitel felvételnél.

Teszem azt egyik bank elutasítana hogy kevés a fizetés, vagy sok a felvenni kívánt összeg, vagy a törlesztő magas, de hosszabb időre nem adják stb., kifogások, míg a másik "vígan" megadja a kívánt összeget.

Eleve, melyikhez érdemes menni. Raiffeisen kilőve, ott már leszerepeltek... már az első érdeklődéskor (kb. mit akarsz te itt, "földi halandó", 5000 fős települést nullába nézik)

2020. febr. 10. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nos, ha alacsony a fizetésed és sok hitelt akarsz felvenni, akkor az már önmagában gáz, egyik bank se fog szívesen üzletelni veled. A fizetésed 30%-ától (ha nettó 200 alatt keresel, akkor 20%-ától) jobban nem szabad eladósodni, mert nagyon csúnyán megjárhatod!

Egyébként a K&H-t is vedd fel a kilőve sorba. Nekem még eddig csak negatív tapasztalataim vannak velük. Volt náluk rendes számlám, devizahitelem és brókerszámlám is. Mindig akadékoskodás és szívatás volt.

2020. febr. 10. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Erste nekünk sokkal kedvezőbb feltételeket kínált, mint a többi. Mondjuk az ügyintézés tragédia, iszonyú sokat tökölnek mindennel, ők maguk felejtenek el dolgokat, ami megint visszavet 1-2 héttel, szóval kb agyérgörcsöt kaptunk, mire minden meglett, de csak sikerült.

Azt mondjuk nem tudom, hogy ha más elhajtott, akkor itt van-e esély, nálunk nem volt necces, mindenhol megkaptuk volna a hitelt, csak itt sokkal jobbak voltak a feltételek.

2020. febr. 10. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Helyi takarék. Macera, de legalább adnak.
2020. febr. 10. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

OTP-NÉL kapsz hitelt hitelre,de jogszabály ellenesen teszi, szrba se nézi az alapkiadásaid pl rezsi, van-e gyerek, tankolsz stb

Pl van 200 ezres fizud max 100 ft lehet a havi törlesztőd de ugye vannak kiadásaid ami pl havi szinten 120 ezer tehát eladódosz.

Kh nézi azt is hogy a havi törlesztőd mellé ezek mennyire férnek bele, nehezebben hitelez mert nem célja eladósodítani.

Erste is jó szerintem meg a rafi

2020. febr. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!