Duna House-nal a leveleket hogy nezhetem meg?
Szerintem nem az oldalon keresztül bonyolódik le a levélváltás, hanem emailt küld. Ha pedig mégis, akkor is küld értesítő emailt, amiben kell lennie egy linknek ami a beszélgetéshez dob.
De szerinted ilyen nagylelkűek amiért lehet náluk hirdetni? Annyira is lusták hogy eladó ingatlanokat kutassanak fel, kényelmesebb ha valaki önként megy a csapdába... nekik már csak fel kell hívogatni azokat akik oda töltik fel a hirdetést, hogy hááát ők profik egy hónap alatt eladják azt amit te egy év alatt eddig nem... és most csak neked csak ma 1-4% a jutalék.
Tiszta nevetsegesek , irja hogy ingyenes meg minden, de most meg arra is felkeszultem hogy fizetni kell valamit megis ,de ilyet hogy amit irnak nekem ne tudjam olvasni az azert vicc
Semmi nincs kilatasba azzal hogy irnak ,es biztos hogy igen mert ki lett probalva ,de ugyanugy nem tudom nezni.. na mindegy mar hivogatom oket is ,hogy valami legyen mert ennek igy ertelme nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!