Túlárazott-e új háznál a 2 milliós négyzetméterár ha egyszer elkelt ennyiért?
Bp új építésű társasház a XIIIban. Ár: 2 millió/m2 (felső szinten panorámalakás)
Sokak szerint ez már mégiscsak sok pofátlanság stb.
Elkelt az összes lakás még bőven átadás előtt. A 2 misis m2-es lakást még akkor eladták amikor még a falak se álltak.
AKkor most túlárazott vagy sem? Elkelt vagy sem?
Szerintem a vaj ára a pofátlanság, 2800 Ft a legolcsóbbnak a kilóára. De ha nincs olcsóbban, ennyiért kell megvenni.
Kevesebben veszik? Igen.
Érdemes pl. otthon megcsinálni ilyen ár mellett már? Igen.
Túlárazottan is elkél? Akkor nem mindegy, hogy túlárazott-e?
"És ki vette meg? Magyar ember? Budapesti?"
Ezt miért szempont? Megvették és kész.
Egyébként ha tudni akarod a vevők 60-70%-a már most se magyar évek óta egyre több kínai orosz örmény albán ukrán arab vevő van.
Hol vannak már azok az idők amikor a német nyugger hétvégi házat vett magának.
Most jön egy kínai és 5 lakást vesz egyszerre.
Jön egy orosz és egész háztömböt vesz.
Nemrég egy orosz csávó egy 18 lakásos társasházat vett meg egymaga. 18 lakás hopp az övé.
15: Azért, mert én magyarként nem tudok vásárolni, mert nem adják el nekem. (!!)
Megyek a kivitelezőhöz vagy az építésvezetőhöz, mikor alapozni kezd, és mondják, hogy ne is álmodjak róla, hogy vehetek.
Ezt eddig 6 társasháznál mondták, és ködösítenek. Bármit kérdezek, nem válaszolnak.
És érdekelne, mi áll a háttérben!
15: Meg az is erősen gyanús, miért vesz 5 lakást 2 M-s nm-áron valaki ha külföldi is? A bérleti díjból nem jön be az ára 50 év alatt se, mert nincs itthoni piac rá, a 100 -160 000 Ft-os bérleti díjat is alig tudja az emberek töredéke kigazdálkodni.
KINEK adja ki a 2M-s nm-árú lakásokat a muksó akkor?...
Magyar ennyiért nem vesz.
A Gellérthegyen fele ennyi, minek venne proli negyedben...?
Na, otthon kategóriában az alkoholista munkaügyis troll, az alkesz balázs. Remek.
Kamukèrdès, elmebeteg kèrdező.
"Ezt miért szempont? Megvették és kész.
Egyébként ha tudni akarod a vevők 60-70%-a"
Ha lényegtelen, akkor mért nem árulod el?
Én nem a 60-70%-ról érdeklődtem, csak konkrétan arról az egy ingatlanról, amiről a kérdésed szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!