Érdemes telket venni valahol?
Azon gondolkoztam, hogy 2 millió forintból veszek valami "nagyobb" telket a balaton környékén, vagy akárhol.
Jó befektetés lehet vagy engedjem el a dolgot? 19 éves vagyok, és próbálok előre tervezni valamivel, aminek késöbb még hasznát vehetem. Nektek mi a véleményetek erről?
Balaton környékét, hány km-es sugarú körben gondolod?
Mert pl. Lepsényben, 8 km-re a déli Balatontól (még) kapsz nagy méretű, (1200-1800m2 körüli) közmű nélküli építési telkeket. Ezt 100%-ban tudom, ott van nyaralónk.
Pl.
Zártkertet is találsz, kis szerencsével villannyal, de arra vezetékes víz nincs, csak kutat lehet fúratni.
Befektetésnek nem rossz gondolat, csak azt kalkuláld bele, hogy egy bárhol levő telket gondozni kell! Ha semmimást, de a vadfüvet, gyomokat le kell nyírni a szezonban havi 2x, hogy ne nőjön a fejedre a dzsungel és az önkormányzat ne bírságoljon parlagfű miatt. Előre mondom, embert nem fogsz kapni, mert aki akar és tud dolgozni, azok nem érnek rá, mert dolgoznak valahol. Aki meg otthon van, az vagy beteg, vagy nem akar dolgozni.
Vagy ez?
Vízzel, villannyal, faházzal?
(Ilyet már idén a szezonban nem fogsz találni, megsúgom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!