Szerintetek érdemes megnézni, majd megvenni ezt az ingatlant? Belinkelve lent.
Laminált padlótól (ami speciel az előtérbe eső részén nincs lezárva, élvédőzve...) és a festéstől vagytok amúgy elájulva?
A fürdőről speciel egy darab kép sincs, gondolom nem véletlenül. És nincs előtér, közvetlen a konyhába mész be...
És ami a lényeg, a hatodik képen látni, hogy ez több mint valószínű vályogház. Akkor meg el lehet gondolkodni a kődíszítés célján valóban. És építettek "emelt" házakat vályogból is, terméskő alapra.
Neked meg mi a fene bajod van?
Mindenféle mondvacsinált és indokolatlan ürüggyel fikázod ezt a nagyon rendben levő házat, több nickről.
Talán te akarod megvenni?
Egyébként ha vályog lenne, az sem tragédia, mert a vályognak egyetlen hátránya a vizesedés, ha az nincs, akkor csak előnyei vannak.
Ez meg egyértelműen nem vizes, mert nem lehet vizes, a nem földszintre épült falak miatt.
HOL ÍRTAM, HOGY EMELETES?
A másik fórumon már ki lettél osztva, higgadj már le!
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
A magas alapra építésről meg ennyit: [link]
Hiába van beton alap, tégla alap, terméskő alap, ha nincs vízszigetelve, legalább kátránylappal, mint régen csinálták.
"Ott rakják így föl a falat ilyen magason terméskővel, egyébbel, ahol alulról vizesedik."
Vagy olyan helyen mondjuk ahol vkinek épp ez tettszik...
A szeletelt terméskő egyébként masszívan porózus szerkezetű, pláne a képen látható Solnhofeni mészkő,így ha vizesedés lenne,akkor ott a terméskő is vizes(lenne)
Amúgy az ilyen kődekor szép, esztétikus:
Ami ezen az ingatlanon van, hát nem tudom, szerintem nem. Még ha egyenesen lenne, nem ilyen kanyargós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!