Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten 15 millióért lakás?

Budapesten 15 millióért lakás?

Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
0-10 milla között beírtam Budapest. Ez az ár között háááttt . Életveszélyes ingatlanok vannak ez az ár között. Ilyeneket nem is lenne szabad árulni.
2019. dec. 18. 11:32
 12/19 anonim ***** válasza:
16%

10: Nem tudom, honnan veszed ezt.

Én Bp. belvárosi vagyok 5 generáció óta, teljesen normálisnak számít 2 szobás lakótelepi lakásban (45-50 nm) 3-4 főnek lakni. Én egynagypolgári lakásba születtem, 80 nm, 2 szobás, heten laktunk benne, 4 generáció úgy, hogy volt, amikor az egyik szoba ki volt adva albérletbe.

És kétdiplomás vagyok, középosztály. És az összes ismerősöm, osztálytársaim, stb... ilyen vagy rosszabb körülmények közt éltek, élnek. Ezek a normális, átlagos, bevett körülmények itt.

2019. dec. 19. 01:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, teljesen más az, hogy egy nagyobb lakásban éltek többen és ezt te csak statisztikailag leosztod, mint az, hogy egyedül vagy egy 8nm-es gardrób szekrényben. Japánba meg nem véletlen nyírják ki magukat ennyien erről csak ennyit. Mozdulni nem lehet az emberektől, meg rommá dolgozzák magukat.
2019. dec. 19. 09:33
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

"És kétdiplomás vagyok, középosztály. És az összes ismerősöm, osztálytársaim, stb... ilyen vagy rosszabb körülmények közt éltek, élnek. Ezek a normális, átlagos, bevett körülmények itt."

Figyu, ha 2 szobában éltek heten, akkor nagyon-nagyon nem középosztályba tartozol. Nem sértésből írom, de a legtöbb ember nem tudja, hogy mit jelent a középosztály. Mindenki azt hiszi, hogy a lakosság "közepe", aki nem szegény, meg nem is gazdag.

"1. Vagyonos kispolgárság; személyi vagyon és jövedelem szempontjából tehetős társadalmi réteg, amely már képes saját jövedelméből megtakarításokat félretenni, és fejlődő gazdaság mellett kisebb vagyont felhalmozni.

A középosztályba általában a magasabb jövedelmű köztisztviselők, sikeres értelmiségiek, művészek, egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozók, önálló iparosok, kereskedők és a fegyveres erők hivatásos tisztjei tartoznak. Egy ország jólétének nagyságára jellemző a középosztály társadalmi mérete. Egy elmaradott gazdaságú országban alig van középosztály, illetve szinte lehetetlen felkapaszkodni a középosztályba. A középosztál"

"10: Nem tudom, honnan veszed ezt."

Mit honnan veszek? Azt, hogy japánban sem 25 négyzetméteren él egy család? :D Vagy hogy a kapszulahotel alvásra van? Ezek tények basszus, nem kell minden gyökérséget elhinni, amiről láttál a neten egy képet.

2019. dec. 19. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

" Japánba meg nem véletlen nyírják ki magukat ennyien erről csak ennyit. "

Erről van statisztika,hogy aki kicsi lakásban lakik az hajlamos öngyilkosságra ?

2019. dec. 20. 10:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
25-30nm az kis lakás. 8nm az egy lyuk. Ehez nem kell statisztika, csak józan paraszti ész. Normális ember egy lyukban bekattan hosszú távon. Élhetetlen.
2019. dec. 20. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

30m2-alatt szerintem is csak egy lyukról beszélhetünk.

Az egyik ismerősömnek van egy 25m2-es helyisége.

Szépen be van rendezve zuhanyzó, wc egy nappali szerűség egy kihúzható ággyal és egy mini konyhával.

Ő csak arra használja, hogy amikor Pesten van dolga ott alszik egy éjszakát vagy csak oda megy tusolni egyet, hogy összeszedetten jelenjen meg.

Párszor én is voltam ott 1 éjszakát kényelmesen el lehet ott tölteni sokkal jobb mint fáradtan még hazavezetni.

Egyszer töltöttem el ott 2 napot elég kellemetlenül kezdtem érezni magam a szűk hely miatt pedig nem vagyok klausztrofóbiás.

Tényleg arra tökéletes, hogy ott aludj 1 éjszakát vagy rendbe szedd magad. Bár elég drága mulatság csak ezért fenntartani egy ilyen helyet.

2019. dec. 20. 15:10
 18/19 anonim válasza:
Ha lakást nem is, viszont egy jó garázst már kapsz annyiért. Nézelődj inkább vidéken.
2019. dec. 22. 10:51
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

13: A beszélgetés innen indult: "azért beszarás, hogy ilyen huszonpár négyzetmétereket lakásnak neveznek"

Nagyon várom már azt az alkalmazást, ami kiszűri azokat a kommentelőket, akik biciklizés és másokkal beszélgetés közben "fórumoznak"... Egyszerűen pofátlanság ennyire nem idefigyelni, hogy miről van szó!

2019. dec. 22. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!